Politerno > Україна і світ > Я не збираюся влаштовувати ніякі Майдани: Саакашвілі в’їхав до Краковця

Я не збираюся влаштовувати ніякі Майдани: Саакашвілі в’їхав до Краковця

  • 10 Вересня, 2017
  • 1610 Переглядів
  • 0

Екс-глава Одеської ОДА та колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що у нього немає плану “Б” на випадок, якщо його не впустять в Україну.

Про це політик заявив на брифінгу в польському місті Жешув, повідомляє Inforesist

Під час спілкування з журналістами Саашкавілі заявив, що має намір в’їхати в Україну в неділю разом зі своїм сином і дружиною.

“Я не збираюся влаштовувати ніякі Майдани, я збираюся просто в’їхати в Україну”, – сказав він.

Саакашвілі стверджує, що президент України Петро Порошенко боїться його більше ніж президент Грузії.

“Порошенко думає, що якщо я приїду в Україну, він буде повалений. Мабуть, у нього перебільшена думка про мене. Не знаю, хто йому це вбив у голову. Шеварднадзе мене так не боявся, як він”, – сказав він.

При цьому політик виключає варіант того, що його екстрадують до Грузії. За його словами, якби Порошенко хотів його екстрадувати, то це вже було б зроблено раніше.

Також Саакашвілі заявив, що йому дуже приємно, що сотні громадян України приїхали на КПП “Краковець” “щоб захистити не стільки мене, скільки свої права”.

У польському місті Жешув Саакашвілі також зустрівся з лідером фракції партії “Батьківщина” Юлією Тимошенко та іншими депутатами.

Читайте також: Саакашвілі в Жешуві зустрівся з Тимошенко й іншими нардепами (Відео)

Тимошенко розповіла, що народні депутати прибули в неділю в Жешув з метою не тільки підтримати Саакашвілі, а для захисту демократичних цінностей і недопущення встановлення в Україні диктатури. Лідер “Батьківщини” закликала українців об’єднатися для побудови демократичного суспільства.

Після зустрічі з політиками і бесіди з журналістами Саакашвілі сів в автобус і разом з дружиною і молодшим сином виїхав в сторону України.

“У мене немає планів когось скидати. Мої плани – приїхати і захистити свої права в суді без ексцесів “, – сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, на пункті пропуску “Краковець”, куди їде Саакашвілі, утворилися величезні черги. Там знаходяться багато активістів. ЗМІ повідомляли про затримання тітушек.

Читайте/дивіться також: Міхо проривається в Україну. Онлайн-хроніка подій (Фото/Відео)

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE