Politerno > Тернопільщина > Центр громадського контролю “ДІЙ!”: В Тернополі відбудеться Ukrainian Open Data Picnic Day

Центр громадського контролю “ДІЙ!”: В Тернополі відбудеться Ukrainian Open Data Picnic Day

  • 13 Вересня, 2017
  • 1575 Переглядів
  • 0

Постанова Кабміну №835 дає чітке визначення терміну “відкриті дані”. Але що ж воно таке Open Data та яку користь може принести місту їх впровадження, тернополяни зможуть дізнатися на неформальному пікніку.

15 вересня Центр громадського контролю «ДІЙ!» в Тернополі на Єлисейських полях (парк. Ім. Т. Шевченка) організовує «Ukrainian Open Data Picnic Day», на якому ви:

  • дізнаєтесь, чим же ж відрізняється відкритість даних від відкритих даних;
  • пограєте у карткову гру і перевірите свої знання щодо оприлюднення наборів відкритих даних в Тернополі;
  • переконаєтеся в достовірності своїх знань по відкритих даних.

На пікніку у вас буде можливість не лише у розважальній формі дізнатись, що ж таке відкриті дані, а й долучитись до створення Стратегії розвитку відкритих даних Тернополя.

Контакти: [email protected], +380976584903

[spoiler]Довідка: Центр громадського контролю “Дій!” – спільний проект чеської організації People in Need та всеукраїнської громадської організації Центр UA за фінансової підтримки Європейського Союзу. Проект полягає у розбудові в Україні мережі моніторингових центрів, які опікуються питаннями громадського контролю за діяльністю органів місцевої влади. До основних компонентів діяльності проекту відносяться: моніторинг та аналітика, адвокація, громадсько-правова просвіта, створення проактивності місцевого громадського сектору та його консолідація. Мережа на цьому етапі охоплює ключові міста в Україні, де на сьогодні цікава і динамічна громадсько-політична активність – Тернопіль, Вінниця, Запоріжжя, Краматорськ та Маріуполь (Донеччина).[/spoiler]
Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE