Politerno > Україна і світ > Біля ресторану де знаходився Порошенко, співробітники Держохорони напала на журналістів (Фото)

Біля ресторану де знаходився Порошенко, співробітники Держохорони напала на журналістів (Фото)

  • 16 Вересня, 2017
  • 1512 Переглядів
  • 0

Увечері в п’ятницю, 15 вересня біля одного з ресторанів, де знаходився президент України Петро Порошенко і ряд інших високопоставлених посадових осіб, на журналістів напали співробітники Управління державної охорони.

Про це повідомив кореспондент програми “Схеми” Михайло Ткач.

Інцидент стався в Конча-Заспі під Києвом.

“Щойно в Конча-Заспі біля одного з ресторанів де в цей час перебував президент Порошенко, прем’єр-міністр Гройсман, віце-спікер Геращенко та ціла низка політиків на мене і оператора Бориса Троценка скоїли напад співробітники Управління державної охорони, намагаючись завадити зйомці.”, – написав він.

Журналіст Програми “Схеми” Наталя Сідлецька теж прокоментувала напад на знімальну групу: “В одному з заміських ресторанів під Києвом ввечері розпочалася закрита подія. Ми б не звернули на неї увагу, якби не велика кількість адмінресурсу поруч – від працівників УДО до пожежників. Виявилось – у однієї дуже високопосадової особи – родинне свято.. Але ж чому приватну подію “обслуговують” бюджетники? Це і намагалась з’ясувати наша знімальна група – Mykhailo Tkach , Bruce Tr та Ярослав Бондаренко“.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE