Politerno > Україна і світ > Пожежа в дитячому таборі в Одесі: під міськрадою відбулись сутички між поліцією та протестувальниками (Відео – Фото)

Пожежа в дитячому таборі в Одесі: під міськрадою відбулись сутички між поліцією та протестувальниками (Відео – Фото)

  • 16 Вересня, 2017
  • 1624 Переглядів
  • 0

Під Одеською міськрадою сталася бійка, під час якої поліція застосувала газ.

 Як передає “Думська“, після 19:00 активісти зробили другу спробу штурму міськради, намагалися вибити скло в дверях.

Поліція застосувала газ і відтіснила штурмуючих.

Після цього вибухнула світлошумова граната.

“Була жорстка бійка між муніципалами і патріотами. Їх розняли бійці Нацгвардії, які відокремили сторони одна від одної. Щось кинули в начальника ГУНП генерала Головіна. Всі кашляють через газ”, – пише видання.

Пізніше “Думська” повідомила, що Головін пообіцяв комітету батьків зустріч з губернатором Максимом Степановим у неділю.

Разом з тим, як повідомляє Радіо Свобода, на акцію протесту проти халатності міської влади вийшли одесити, родини яких прямо не зачепила трагедія в муніципальному дитячому таборі “Вікторія”, разом із батьками дітей, що були в цьому таборі.

Коли люди спробували зайти до будівлі, сталася штовханина з муніципальною службою охорони. Розбито вхідні двері міськради. Люди обіцяють стояти, поки не прийде міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Пізно ввечері жителі Одеси і радикально налаштовані активісти після штурму мерії обіцяють заночувати прямо на сходах будівлі, поки міський голова Геннадій Труханов не приїде до них.

“Поки влада не проявить хоча б найменшу повагу до своїх громадян, до своєї країни, будемо чекати пана Труханова. Треба три дні – значить, будемо чекати три дні”, – кажуть мітингувальники.

У той же час, як відзначає кореспондент “КСтрани”, присутні біля мерії почали ставити намети на Думській площі, але муніципальна охорона не дозволила їх це зробити. Зав’язалася ще одна бійка.

“Активісти намагалися ставити намети, муніципальна охорона їх порвала”, – повідомляє журналіст.

Як повідомлялося, в ніч на 16 вересня в дитячому таборі “Вікторія” в Одесі згоріла двоповерхова дерев’яна будівля. В результаті загинуло троє дітей. Також до лікарні доставлено двоє неповнолітніх.

Як повідомляють ЗМІ, в оздоровчому центрі, який після реконструкції відкривав президент Порошенко, не працювала пожежна сигналізація за 11 млн.грн.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE