Politerno > Україна і світ > Саакашвілі може бути радником Генпрокурора по боротьбі з корупцією, – Небоженко (Відео)

Саакашвілі може бути радником Генпрокурора по боротьбі з корупцією, – Небоженко (Відео)

  • 19 Вересня, 2017
  • 1509 Переглядів
  • 0

Сьогодні ми живемо у постмодерністському світі. І якщо міністрами у нас стають іноземці, то що, Саакашвілі не може бути хоча б радником Генпрокурора по боротьбі з елітною корупцією?

Про це на телеканалі ZIK заявив політичний експерт Віктор Небоженко.

“Якщо дострокових виборів не буде, натомість першими будуть чергові вибори президента, то кожен піде своєю дорогою, у кожного є свій кандидат. Тому у кращому випадку опозиційні сили будуть координувати свої дії. Але навряд чи буде загальна мотивація. Адже у нас вже є сумний досвід “канівської четвірки”, коли чотири кандидати об’єдналися, але у результаті переміг зовсім інший”, – зауважив Віктор Небоженко.

Тому, що стосується об’єднання кандидатів на президентських виборах, то на думку політичного експерта, такого явища не буде. Натомість, щодо парламентських виборів Небоженко зауважив, що політичні платформи та політичні блоки є цілком реальними.

Водночас ведучий програми запитав у політолога, на кого у цій ситуації працює “технологічний політик” Міхеїл Саакашвілі, на владу, чи опозицію. Віктор Небоженко зауважив наступне:

“Знаєте, якщо влада є достатньо розумною то вона мобілізується на появу такої небезпеки, такого радикала, або ж підбурювача та щось починає робити. Але, якщо цього не відбувається, влада лише втрачає рейтинги, натомість опозиція в цьому участі не бере”, – зазначив політолог.

Однак, що стосується самого Саакашвілі, то за словами Віктора Небоженка, в Україні екс-президент Грузії може бути хоча б радником Генпрокурора по боротьбі з корупцією.

“Знаєте, якщо роль Саакашвілі в Україні є вже настільки великою, то я б радив звернути увагу на країну Бірма, де сьогодні лідирує жінка, однак вона не має права обиратися кимось іншим. Але це зовсім не заважає їй бути кращим консультантом президента. Сьогодні ми живемо у постмодерністському світі, то ж чому, якщо міністрами у нас стають іноземці, а Саакашвілі не може бути хоча б радником Генпрокурора по боротьбі з елітною корупцією? Може!”,– акцентував гість програми.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE