Politerno > Україна і світ > Луценко зявив про арешт майна та активів сина Азарова в трьох країнах

Луценко зявив про арешт майна та активів сина Азарова в трьох країнах

  • 23 Вересня, 2017
  • 1436 Переглядів
  • 0

В Україні, Італії та Швейцарії накладено арешт не тільки на рахунки в банках, але і а майно сина українського екс-прем’єра Миколи Азарова – Олексія в рамках розслідування кримінального провадження проти нього.

Про це повідомили в Генпрокуратурі у відповідь на запит УНН.

“Під час досудового розслідування накладено арешти на майно, що належить Азарову А.Н., а саме земельні ділянки і будинки на території України та Італійської Республіки, транспортні засоби, а також на грошові кошти на рахунках підприємств, бенефіціарним власником яких є Азаров О.Н . в банках Швейцарської Конфедерації “, – йдеться у відповіді на запит.

Також в Генпрокуратурі повідомили, що направили запити про міжнародну правову допомогу в компетентні органи ряду інших європейських держав, в тому числі для з’ясування наявності в цих державах майна і рахунків в банках, які належать синові біглого екс-прем’єра.

У відомстві уточнили, що розслідують кримінальне провадження за підозрою Олексія Азарова від 31 грудня 2014 року.

Нагадаємо, що на початку вересня Печерський райсуд Києва дозволив Генпрокуратурі заарештувати десять зарубіжних рахунків сина екс-прем’єра України Миколи Азарова – Олексія, в рамках кримінального провадження щодо його незаконного збагачення.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE