Politerno > Україна і світ > У Донецьку вибухнув автомобіль з главою “міндоходів ДНР” “Ташкентом”

У Донецьку вибухнув автомобіль з главою “міндоходів ДНР” “Ташкентом”

  • 23 Вересня, 2017
  • 1450 Переглядів
  • 0

У Донецьку підірвали автомобіль так званого міністра доходів і зборів “ДНР” Олександра Тимофєєва, постраждали вісім людей.

Про це повідомляє “УНІАН” з посиланням на інформаційні ресурси бойовиків.

У суботу, 23 вересня, в Донецьку прогриміло кілька вибухів. Відзначається, що вибухи сталися близько 8:30 неподалік від проспекту Миру в центрі міста.

Місце події оточене представниками силових структур так званої “ДНР”.

Як повідомляють інформаційні ресурси бойовиків, вибух був влаштований з метою замаху на так званого міністра доходів і зборів “ДНР” Олександра Тимофєєва. Через це постраждали вісім чоловік.

Замах на Тимофєєва, який також займає пост так званого заступника голови “Ради міністрів ДНР”, відбувся о 08.30 на перетині проспекту Миру і вулиці Ульріха.

“Як повідомляють джерела, Олександр Тимофєєв доставлений в лікарню у важкому стані. За попередніми даними, всього в результаті вибуху постраждали 8 осіб”, – йдеться в повідомленні.

У той же час, як повідомляють РИА “Новости” з посиланням на джерело в силових відомствах “ДНР”, Тимофєєв знаходиться в критичному стані.

Відзначається, що “Ташкент” є вкрай впливовою фігурою в невизнаній “республіці”. Фактично, це права рука Захарченко з економічних питань.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE