Politerno > Україна і світ > Коломойський – це страшилка, якій влада щось приписує, – Семенченко (Відео)

Коломойський – це страшилка, якій влада щось приписує, – Семенченко (Відео)

  • 24 Вересня, 2017
  • 1488 Переглядів
  • 0

Путін, Коломойський та ще декілька речей, або ж людей – це так звані страшилки, до яких постійно намагаються прив’язати речі, що не є вигідними для влади.

Таку думку на телеканалі ZIK висловив народний депутат України (фракція “Самопоміч”) Семен Семенченко.

“Є чітка мотивація людей захищати країну. Однозначно, корумпована влада, яка, зокрема, залежить від Кремля показує, що є люди, які чинять правильно, коли псують країну, тому вони і придумують різні страшилки. От до прикладу, придумали Коломойського. Але поясніть мені, який інтерес у Коломойського”, – дивується гість програми.

Зокрема, на переконання Семена Семенченка Путін, Коломойський та ще декілька людей – це так звані страшилки, до яких постійно намагаються прив’язати речі, що не є вигідними для влади.

“Згадайте 2015 рік, коли появилися цинічні “бандерівці”. Тоді також розповідали, що у Коломойського, та й загалом у олігархів є приватна армія, яка прийде і зруйнує владу. Постає питання, чому, коли у пана Коломойського забрали “Приватбанк”, фактично вигнали його до Женеви, хотіли забрати “1+1″, то де ж ця приватна армія, чому він її не використовує? Це чергова страшилка”, – наголосив Семенченко.

Нардеп додав, що своїми не зрозумілими та не продуманими вчинками влада створює страшилки, поливає брудом людей, які їй заважають, але водночас, як зауважив Семенченко, влада дає можливість висловитися щодо цього.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE