Politerno > Україна і світ > 11,5 мільярдів військового збору розчинилися, – Віталій Купрій (Відео)

11,5 мільярдів військового збору розчинилися, – Віталій Купрій (Відео)

  • 25 Вересня, 2017
  • 2024 Переглядів
  • 0

Партія “Укроп” з’ясувала, що вже дуже давно українці платять військовий збір і зібрали близько 11, 5 мільярдів гривень. Однак, коли наші народні депутати дали запит, куди ж витрачено ці кошти, виявилося, що нікуди, ніхто не знає, вони розчинилися.

Про це на телеканалі ZIK заявивс.

Народний депутат зауважив, що за рахунок військового збору громадяни України самостійно покращили фінансування армії.

“Партія “Укроп” з’ясувала, що вже дуже давно українці платять військовий збір, зокрема, зібрали близько 11, 5 мільярдів гривень. Однак, коли наші народні депутати дали запит, куди ж витрачено ці кошти, виявилося, що нікуди. Ніхто не знає, вони розчинилися. І коли президент говорить, що вони покращили фінансування армії, то нам важко зрозуміти, це що, за рахунок військового збору? Виходить так, що це люди, платники податків профінансували армію”, – заявив Купрій.

Окрім цього народний депутат заявив, що вже третій рік поспіль українська Верховна рада працює незаконно.

“У нас порушено закон про регламент. Ми жодного разу не затверджували кошторис, але є постанова, що ми маємо хоча б проголосувати за це. А робиться це для того, щоб ми працювали у ручному режимі. Тому, свого часу я вже давав заяву про злочин, зокрема, що 180 мільйонів гривень за Гройсмана було незаконно розподілено і зараз Парубій продовжує цю практику. Більше того, я переконаний, що і в цьому році не будуть вносити кошторис, а це є незаконно”, – наголосив Віталій Купрій.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE