Politerno > Україна і світ > Надія Савченко: Я б відправила усіх політиків на фронт (Відео)

Надія Савченко: Я б відправила усіх політиків на фронт (Відео)

  • 28 Вересня, 2017
  • 1723 Переглядів
  • 0

Я не буду бажати нікому зла. А що стосується політиків, от самих політиків я б відправила на фронт. Їхніх дітей, та й взагалі дітей будь-чиїх я б не чіпала.

Про це на телеканалі ZIK заявила народний депутат України Надія Савченко.

“Я є жінкою. І я десять років відслужила на фронті. Я не буду бажати ні одним батькам втрачати їхніх дітей. Навіть тим батькам, які сидять у політиці та втратили совість. Я не бажатиму цього, бо я знаю, що таке втрачати друзів, моя мати знає, що це таке, коли ти майже втрачаєш своїх дітей”,– заявила гостя програми.

Надія Савченко додала, що не буде бажати нікому зла, проте, що стосується політиків, то народна депутатка відправила б їх на фронт.

“От самих політиків я б відправила на фронт. Їхніх дітей, та й взагалі дітей будь-чиїх я б не чіпала”,– зауважила Савченко.

Окрім цього Надія Савченко заявила, що не залежно від того, що про неї говорять, вона була, є і завжди буде на боці України.

“Я як була, так і буду на боці України. І не залежно від того, що вам завтра покаже телевізор та не залежно від того, куди завтра буде хитатися ваша думка. Я повірила у вас, українці, більше, ніж ви повірили у мене, тому скільки б українців в мені не розчарувалося, я не буду розчаруватися у вас, українці. І якщо у мені буде вірити хоча б одна людина, я працюватиму заради неї, а усім решта я бажаю врешті-решт віднайти істину, а не слухати ту правду, яку вам говорить якийсь олігарх, або ж політик”,– наголосила Надія Савченко.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE