Politerno > Україна і світ > “КиноПоиск” повідомив про масштабний взлом акаунтів для накрутки рейтингу фільму “Крим”

“КиноПоиск” повідомив про масштабний взлом акаунтів для накрутки рейтингу фільму “Крим”

  • 30 Вересня, 2017
  • 1741 Переглядів
  • 0

Головний редактор “КиноПоиск” Єлизавета Сурганова розповіла, що в день виходу фільму “Крим” були зламані десятки тисяч користувачів ресурсу, щоб підняти рейтинг очікування стрічки.

“Розмах там, звичайно, ого-го – хтось, дуже бажав підвищити рейтинг очікування у фільму, зламав аккаунти декількох десятків тисяч користувачів “КиноПоиск” і поставив з них “Криму” позначку” чекаю””, – написала вона у Фейсбуці.

За словами Сурганової, в четвер вранці рейтинг очікування фільму був 62%, у картини було 70 тис. відміток “чекаю” від користувачів. Після того як “КиноПоиск” видалив всы скомпрометовані позначки, їх залишилося 17 тис., а загальний рейтинг впав до 21%.

“Сьогодні деякі користувачі” КиноПоиск” повідомили нам, що, їх аккаунт був скомпрометований – в їх профілях було відзначено, що вони чекають вихід фільму “Крим”(…). Зараз ми проводимо внутрішнє розслідування, щоб зрозуміти, яка кількість акаунтів могла бути зламаною”, – йдеться на сторінці “КиноПоиск” в Твіттері.

Представник режисера фільму “Крим” Олексія Піманова не змогла надати “Новой газете” оперативний коментар.

Фільм “Крим”, як повідомляють його творці, розповідає “історію про кохання, віри і честі, про силу духу і справжню дружбу на тлі реальних подій кримської весни 2014 року”.

Фільм вийшов в прокат у четвер, 28 вересня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE