Politerno > Україна і світ > Степан Хмара пояснив, як Кремль хоче допустити бойовиків в український парламент (Відео)

Степан Хмара пояснив, як Кремль хоче допустити бойовиків в український парламент (Відео)

  • 8 Жовтня, 2017
  • 1496 Переглядів
  • 0

Закон щодо Донбасу пролонгований на рік, тому що в плані Кремля до року часу закінчити одну фазу конфлікту на сході України і провести так звані вибори.

Таку думку висловив Герой України та дисидент Степан Хмара на телеканалі ZIK.

“Кремль хоче створити свою владу на частині територій Донбасу, яка буде повністю вмонтована в українську державну політичну систему і зі середини її руйнуватиме. Також створиться п’ята колона в центральних органах влади, Службі безпеки України, інших силовиків, а також в парламенті. Адже з Донецького краю прийдуть росіяни, такі собі “новинські”, які навіть на Донбасі не жили. І це вони планують провести. Тому мене це дуже турбує”, – сказав Хмара.

Він вважає, що з часом обранці з Донбасу, які не матимуть відношення до України займатимуться законотворенням, чого не можна допустити.

“Наприклад, вони за деякий час скажуть, що на тих територіях немає жодного російського військового, одягнуть якесь місцеве обмундирування і говоритимуть, що це така їх повстанська форма. Адже вони люблять пускати такі фейки. Більше того, вважатимуть себе громадянами Донбасу та виявлятимуть приналежності до Росії. І ці “новинські” будуть в українському парламенті. Адже не зрозуміло, яке відношення до України має Новинський”, – наголосив він.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE