Politerno > Тернопільщина > Під Богомолом продовжує хитатись крісло

Під Богомолом продовжує хитатись крісло

  • 25 Жовтня, 2017
  • 1613 Переглядів
  • 0

Народний депутат Андрій Антонищак з трибуни Верховної Ради заяв, що начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол не має достатніх професійних і управлінський якостей, щоб організувати якісне й ефективне досудове розслідування резонансного вбивства депутата Кременецької міськради, громадського активіста Віталія Ващенка.

Нардеп закликав відсторонити від посади головного поліцейського Тернопільської області Олександра Богомола, який так і не зміг організувати на належному рівні розслідування.

“Уже понад рік пройшло з часу вбивства громадського діяча Кременеччини, голови фракції “Народний контроль” у Кременецькій міськраді Віталія Ващенка. Віталій розслідував багато резонансних тем, як-от вирубка лісів, закупівля за завищеними цінами, смертельне ДТП. Його вбивство – не що інше, як помста за чесну позицію та принциповість. Але справа затягується й замовники досі не на лаві підсудних”, – зазначив Андрій Антонищак.

“Ми вимагаємо провести службове розслідування щодо бездіяльності Богомола та відсторонити його від займаної посади, у зв’язку із затягуванням розслідування щодо кримінального провадження по замовниках вбивства Віталія Ващенка. Також від Генпрокурора та міністра МВС вимагаємо взяти справу під особистий контроль”, – додав нардеп.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE