Politerno > Україна і світ > На виборах в ОТГ “Батьківщина” впевнено перемагає – в БПП кажуть, що лідирують вони

На виборах в ОТГ “Батьківщина” впевнено перемагає – в БПП кажуть, що лідирують вони

  • 30 Жовтня, 2017
  • 1639 Переглядів
  • 0

Результати паралельного підрахунку голосів свідчать про впевнену перемогу “Батьківщини” на виборах до місцевих громад.

Загалом по Україні, за попередніми підрахунками, перемогу на виборах голів ОТГ здобули 14 кандидатів від “Батьківщини” та 11 самовисуванців, які йшли за підтримки партії.

Про це йдеться на сайті партії.

Партія “БПП “Солідарність” перемагає на виборах до об’єднаних територіальних громад.

Про це повідомляє сайт партії.

 “За результатами паралельного підрахунку голосів, проведеного партійними штабами, 108 переможців, або 53,73%,  на посади голів ОТГ  – висуванці, члени партії або кандидати, які йшли за підтримки партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність””, – йдеться в повідомленні.

Як вже повідомлялося, в ефірі “NewsOne” оголосила Юлія Тимошенко результати екзит-полу, проведеного місцевими громадськими організаціями спільно з “Батьківщиною Молодою” у 59 ОТГ. За його результатами “Батьківщина” отримала перемогу на виборах в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ), які відбулися 29 жовтня в усіх областях України.

Нагадаємо, партія ВО “Батьківщина” висунула своїх кандидатів у 200 об’єднаних територіальних громадах. Зокрема, 3 698 кандидатів в депутати міських, сільських та селищних рад, 56 кандидатів на посаду голів – 13 міських, 43 сільських та селищних ОТГ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE