Politerno > Тернопільщина > Віктор Кузяк переховується від правоохоронців?

Віктор Кузяк переховується від правоохоронців?

  • 3 Листопада, 2017
  • 1785 Переглядів
  • 0

Начальник управління капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації Віктор Кузяк перебуває у двомісячній відпустці.

Про це стало відомо журналісту “20 хвилин” при підготовців статті про тендер на виконання робіт з будівництва водної арени у Тернополі.

Для керівника управління, який є замовником робіт на більшості об’єктів, на які отримане фінансування з Державного фонду регіонального розвитку (а це понад 100 млн. грн.) це дуже дивна поведінка. Осінні місяці – це період активного проведення будівельних робіт та в окремих випадках завершення тендерних процедур. Виглядає так, що Віктор Кузяк формально самоусунувся від важливої роботи.

Хоча, як стверджують джерела у ТОДА, у такий спосіб спритний посадовець уникає спілкування з представниками правоохоронних органів, які мають претензії до попередніх “освоєнь”. Натомість, перебуваючи у відпустці, посадовець має більшу свободу дій, а час цифрових комунікацій – можливості для неформального спілкування з потрібними людьми.

Нагадаємо, що Віктора Кузяка вважають креатурою голови Тернопільської ОДА Степана Барни.

Як повідомлялось,  громадські активісти звинувачують посадовця у зловживаннях та недбалості. Порушення були виявленні одразу на кількох об’єктах, де обласна адміністрації здійснювала будівельні роботи.

Також відомо, що обласні депутати рекомендували губернатору Тернопільщини Степану Барні звільнити свого колишнього начальника.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE