Politerno > Блоги > Ігор Василів > Знайомимо з трюками начальника УКБ (управління капітального будівництва) ТОДА Кузяка Віктора

Знайомимо з трюками начальника УКБ (управління капітального будівництва) ТОДА Кузяка Віктора

Частина 3. Актор трупи Шапіто.

Продовжуємо знайомити громаду Тернопільської області з трюками начальника УКБ (управління капітального будівництва) ТОДА Кузяка Віктора. Сьогодні цей чиновник звітував про роботу очолюваного ним управління (відео з прес-конференції https://goo.gl/49AnFy).

Чиновник повністю відкидає виявлені нами порушення та недбалість в його роботі на сотні тисяч гривень, які вже є об’єктом дослідження правоохоронних органів. Крім цього вихваляється сумнівними досягненнями, в які могли б повірити громадяни нашої області, проте ми цього не дозволимо.

Отож оцінюйте самі:

На пресконференції Кузяк вихвалявся капітальним ремонтом школи в Монастириську. Два тижня назад ми були свідками того, в якому стані перебуває дана школа. Кузяк в порушення діючих норм законодавства утеплив школу легкозаймистим пінопластом замість більш дорожчої мінеральної вати.

Крім цього виконавець робіт отримав практично усю суму коштів в той час, як капітальний ремонт ще досі незавершений. Степан Барна, відкрийте очі!

Про вмілу роботу з відмивання грошей громади можете також дізнатись у нашому попередньому матеріалі (https://goo.gl/po5Iwk)

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE