Politerno > Блоги > Микола Сліпченко > Позиція ТМО ВО «Батьківщина» щодо внесення змін та майбутнього голосування по Генплану Тернополя

Позиція ТМО ВО «Батьківщина» щодо внесення змін та майбутнього голосування по Генплану Тернополя

Позиція ТМО ВО «Батьківщина» щодо внесення змін та майбутнього голосування по Генеральному плану Тернополя

Наша партійна організація займає принципову позицію щодо вирішення земельних питань. Пріоритетним для нас є захист інтересів громади. Ми послідовні у своїх кроках та не бажаємо брати участь у формуванні підґрунтя для зловживань та домислів. Підтвердженням цього є ініціатива щодо категоричної заборони депутатам від Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» очолювати земельні комісії, що й спричинило зміну голови даної інституції в Тернопільській міській раді.

На черговому бюро міської організації ми будемо рекомендувати депутатам нашої фракції не голосувати за зміни до Генерального плану, а винести це питання на громадське обговорення, в якому представники нашої партії готові взяти активну участь.

Ремарка щодо можливої шкоди, яка буде завдана учасникам АТО. Ми погоджуємо нашу позицію з п. Зеновієм Гладчуком, головою організації «Спілка бійців та волонтерів АТО «Сила України», який також притримується думки, що приймати зміни в Генеральний план забудови міста в запропонованому вигляді не можна. Спроба маніпуляції «чистої води»!

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE