Politerno > Тернопільщина > На посаду ректора ТНПУ ім. В. Гнатюка претендує один кандидат

На посаду ректора ТНПУ ім. В. Гнатюка претендує один кандидат

  • 7 Листопада, 2017
  • 1746 Переглядів
  • 0

Проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва Тернопільського педагогічного університету ім. В. Гнатюка Богдан Буяк став єдиним кандидатом на посаду ректора навчального закладу.

Як повідомляє “Номер один“, офіційне повідомлення про це в університет надіслали з Міністерства освіти і науки України.

Вибори відбудуться 8 листопада.

Щоб стати ректором, Буяку необхідно набрати понад 50% голосів від загальної кількості тих, хто візьме участь у виборах. До участі в голосуванні допущено 649 осіб.

Богдан Буяк – фахівець у галузі історії України, політології та філософії освіти. Протягом останніх 14 років його наукова діяльність присвячена проблемам новітньої історії України, політичної соціалізації молоді, світоглядної складової політичної освіти і виховання молоді, історико-філософських аспектів освіти.

Протягом минулих років брав активну участь у розробці ряду наукових проектів міжнародних грантових програм Темпус, Тасіс. Протягом листопада-грудня 2010 року брав участь у міжнародній програмі стажування у Державному Департаменті США для керівників українських вищих навчальних закладів «INTERNATIONAL VISITOR LEADERSHIP PROGRAM», очолював оргкомітети ряду Міжнародних та Всеукраїнських наукових конференцій.

У 2015 році Буяк балотувався у депутати Тернопільської міської ради від політичної партії “Самопоміч” та мандату отримати не зумів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE