Politerno > Україна і світ > Саакашвілі запропонував провести марш і пригрозив почати “народний імпічмент”

Саакашвілі запропонував провести марш і пригрозив почати “народний імпічмент”

  • 8 Листопада, 2017
  • 1287 Переглядів
  • 0

Екс-президент Грузії та екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі запропонував з 3 грудня почати народний імпічмент, в разі, якщо Рада не проголосує за створення Антикорупційного суду і зняття депутатської недоторканності.

Як передають “Українські новини” про це він сказав зі сцени на площі Конституції в Києві.

“Якщо вони не проголосують, я пропоную з 3 грудня почати народний імпічмент”, – сказав Саакашвілі.

Зокрема, політик виступає за те, щоб до 3 грудня парламент розглянув законопроект про зняття депутатської недоторканності і про створення Антикорупційного суду.

Що мається на увазі під “народним імпічментом”, Саакашвілі не пояснив.

У той же час він підкреслив, що Україні не потрібна нова революція.

Саакашвілі також ініціює проведення маршу за Антикорупційний суд і законопроект про імпічмент президента 12 листопада на Михайлівській площі в Києві.

“Я пропоную в неділю провести марш за ухвалення закону про Антикорупційний суд і про імпічмент президента, зібратися на Михайлівській площі і нашим маршем підтримати цю вимогу”, – сказав він на мітингу біля Верховної Ради у вівторок увечері.

Як повідомлялось, у вівторок, 7 листопада, Михайло Саакашвілі отримав документ, що дозволяє йому легально перебувати на території України.

Також в цей день, біля будівлі парламенту у Києві, зібралося близько 500 протестувальників. Поліція посилила заходи безпеки

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE