Politerno > Україна і світ > НАЗК перевірить лотерейну удачу Ляшка лише в наступному році

НАЗК перевірить лотерейну удачу Ляшка лише в наступному році

  • 8 Листопада, 2017
  • 1591 Переглядів
  • 0

НАЗК перевірить лотерейний виграш нардепа Олега Ляшка на загальну суму 571 тис грн в наступному році, під час перевірки декларацій за 2017 рік.

Про це повідомляє УП.

Згідно зі статтею 48 Закону України “Про запобігання корупції”, лотерейні виграші на суму, що перевищує 50 прожиткових мінімумів, будуть перевірені під час повної перевірки щорічних декларацій за 2017 рік.

“Національне агентство проводить збір фактичних даних, на основі яких буде встановлено наявність або відсутність адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією”, – йдеться у відповіді НАЗК.

Як повідомлялось, в змінах до декларації Ляшко зазначив, що тричі виграв у лотерею  – 283560 гривень, 134000 гривень та 153485 гривень. Згодом головний “радикал” розповів, що у нього “зіграли” три ставки на футбольні матчі Ліги чемпіонів з високим коефіцієнтом. Він не уточнив, на які саме результати ставив, які були коефіцієнти і початкові ставки.

Українська національна лотерея, в яку втретє, нібито, виграє лідер Радикальної партії Олег Ляшко, з 2016 року знаходиться в сфері інтересів соратників президента Петра Порошенка.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE