Politerno > Україна і світ > Порошенкові треба адміністративний ресурс та ручні голови місцевих держадміністрацій – Шкрум

Порошенкові треба адміністративний ресурс та ручні голови місцевих держадміністрацій – Шкрум

  • 9 Листопада, 2017
  • 1499 Переглядів
  • 0

Маски зірвано.

Закон про зміни до ЗУ “Про державну службу” проголосовано 234 голосами.

Проголосували БПП, Народний фронт, Відродження та Воля народу.

Проголосували з порушенням Регламенту одразу за основу та в цілому, коли рішення комітету прийняте лише сьогодні о 10 ранку з 7 сторінками поправок з голосу.

Цей законопроект дає Президенту можливість прямо призначати голів місцевих держадміністрацій без проведення відкритих конкурсів, навіть фейкових, і без оголошення вакансій. Без жодної процедури.

Читайте по темі: Парламент підтримав “ручне” призначення губернаторів президентом

Цей законопроект повертає нас на 4 роки назад, коли голови місцевих держадміністрацій були “ручником” Президента та мали без зайвих слів забезпечувати голоси на виборах.

Відтепер зростання політики та державної служби має правову гарантію і завершилось, злившись в одне ціле.

Голови місцевих держадміністрацій знову зможуть бути членами політичних партій, очолювати партосередки та бути депутатами місцевих рад. І будуть змушені забезпечувати перемогу владних партій, замість того, щоб служити людям району.

Та добре, коли все гібридне стає явним і відкритим.

Маски зірвані.

Псевдоєвропейський та псевдодемократичний Президент, солодко співаючи 4 роки про “реформу” і “політичну неупередженість” державних службовців, виявився під маскою звичайним Януковичем, тільки зі знанням англійської мови.

Йому треба бізнес та необмежена влада. Йому треба адміністративний ресурс та ручні голови місцевих держадміністрацій, бо інакше вибори йому не виграти.

Нам же – треба зміни в країні, а не новий Янукович.

І тут ми ніколи не зійдемося з Президентом і не знайдемо компромісу – бо на реформи він погоджується рівно в тій частині, в якій вони не заважають його збагаченню, його необмеженій владі та збагаченню його дрібних феодалів на місцях.

Реформи державної служби з цією владою не буде.

Нам треба це усвідомити, друзі.

У неї й так було мало шансів, але закон давав нам законні можливості та шанси на зміни.

Тепер немає й шансів. Нам треба всім нарешті вийти із заручників “напівреформ” для піару, з цієї гібридної співпраці з владою і подивитися правді в очі. Це дуже очищує та заспокоює.

Гірка правда краще будь-якої шоколадної брехні і солодких посмішок.

Welcome to the real world.

Альона Шкрум

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE