Politerno > Україна і світ > “На сайті “Миротворець” Медведчука немає. Тосік каже, що треба довести, що він займається антиукраїнською діяльністю” – Богуцька

“На сайті “Миротворець” Медведчука немає. Тосік каже, що треба довести, що він займається антиукраїнською діяльністю” – Богуцька

  • 11 Листопада, 2017
  • 1261 Переглядів
  • 0

У мене зовсім недавно запитав мій читач: “Ліза, поясніть такий феномен. У нас немає авіасполучення з Росією. Начебто зрозуміло, чому. Але чому ж тоді їздять потяги і автобуси?”.

Написала: “Не знаю навіть, що відповісти. У нас і авіасполучення не для всіх закрито. Медведчук літає в Росію і в окупований Крим, як до себе додому”.

І таки так. Медведчук 18 серпня в Криму, в своєму маєтку в Алупці зустрічався з Путіним. Обговорювали внутрішню українську обстановку.

Днями він же, наш мінський парламентер, прилетів з Москви. Думаю, що теж обговорював з кумом наші внутрішні справи. Привіз директиви для Порошенка.

Ніщо йому не заважає плювати на Україну з високого пташиного польоту.

До речі, на сайті “Миротворець” його теж немає. Тосік (нардеп з НФ Антон Геращенко – ред.) каже, що спочатку нам треба довести, що Медведчук займається антиукраїнською діяльністю.

І реально. Як це довести? Ніяк не збагну.

Liza Bogutskaya

Як повідомлялось, вечері 7 листопада, журналісти намагалися зафільмувати, як відлітає на приватному літаку Віктор Медведчук та інші пасажири на території аеропорту “Київ” та їм почали першкоджати охоронці політика. Те саме повторилось, коли Медведчук повертався з Москви. Під час нападу поліцейські відмовилися перевіряти документи нападників і взагалі не відреагували на перешкоджання журналістській діяльності.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE