Politerno > Україна і світ > Для чого Тимошенко порадили носити косу, і що їй потрібно зробити, щоб стати президентом – політтехнолог (Відео)

Для чого Тимошенко порадили носити косу, і що їй потрібно зробити, щоб стати президентом – політтехнолог (Відео)

  • 13 Листопада, 2017
  • 2330 Переглядів
  • 0

Політтехнолог Олексій Сітніков розповів, як і для чого Юлії Тимошенко порадили носити косу.

За словами її колишнього консультанта, це потрібно було зробити, так як “її сприймали дуже сексуальною”. Це, в свою чергу, негативно позначалося на її рейтингу серед жінок.

Про це він сказав в інтерв’ю “112 Україна”.

За словами Сітнікова, в 1996 році йому надійшла пропозиція проконсультувати Юлію Тимошенко, яка тоді починала свій шлях у “велику політику”. Однак у неї на той момент був низький рейтинг.

Тоді політтехнолог разом з командою провів дослідження, щоб з’ясувати причину низького рейтингу Тимошенко.

Сітніков зазначив, що на це були дві причини. По-перше, її не сприймали українкою. По-друге, додав він, Тимошенко була дуже красивою жінкою.

“Юлія Володимирівна і зараз дуже красива жінка, а в 37 років яка енергетика виходила. У чоловіків дах зносило – і у мене зносило, і у всіх зносило. Ось ця боязнь жінок, що з’являється якась конкурентка в публічному просторі, жінки не приймали красиву, дуже сексуальну, дуже енергійну яскраву жінку. Дослідження показали, що потрібно знижувати сексуальність”, – розповів політтехнолог.

Він підкреслив, що було вирішено створити їй образ “вчительки з українською консервативною зачіскою”.

“Ніколи розпущене волосся, завжди костюм, спідниця нижче коліна. І дуже консервативний стиль. Ми цю ідею представили Юлії Володимирівні.”, – сказав Ситніков, зазначивши, що стилістика вчительки включала в себе і косу.

Проте носити косу Тимошенко почали лише через кілька років.

“Через кілька років, коли ця зачіска з’явилась, природно, ми посміхнулися, тому що ми то пам’ятаємо, що ми це пропонували. Але Юлія Володимирівна, природно, абсолютно справедливо вважає, що це придумала вона, і я з цією версією теж згоден” , – уклав він.

Відповідаючи на запитання “що потрібно зробити Юлії Тимошенко, щоб стати президентом України, наприклад, в 2019 році? Сітніков відповів:

“Вона все робить абсолютно правильно. У Юлії Володимирівни приголомшливе чуття. Вона знаходиться в зоні публічної популістської політики. Вона дуже добре відчуває ідеологічні конструктори. Ідеологія – це пояснення населенню, що відбувається і що воно отримає в разі приходу до влади цього політика. Але пояснення на мові населення. Це Юлія Володимирівна в цій країні вміє робити краще за всіх. Пам’ятайте Майдан 2004 року? Ющенко, з папірця читає довгий текст людям, які стоять вже кілька тижнів на морозі, і Юлія Володимирівна, в білому пальто пропливає над натовпом. Які папірці? Вона колись в папірець дивилася? Подивіться в очі людей, які стоять на площі, коли вона виступає. Вона вміє говорити, уміє запалювати, у неї приголомшлива енергетика, вона неймовірно чарівна. Вона все робить правильно”.

Розмова про Тимошенко з 12:15:

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE