Politerno > Тернопільщина > Активістам не вдалось поспілкуватись з депутатом Артимовичем щодо котелень на торфі

Активістам не вдалось поспілкуватись з депутатом Артимовичем щодо котелень на торфі

  • 20 Листопада, 2017
  • 1762 Переглядів
  • 0

Сьогодні активісти Тернопільського осередку ВО “Автомайдан” продовжили адвокаційну компанію щодо заборони торф’яних котелень, завітавши до виключеного з ВО “Батьківщина”, але чомусь досі депутата міськради Андрія Артимовича.

Про це активісти повідомили на сторінці осередку у Facebook:

Відповідно до інформації, яка розміщена на сайті міської ради, Артимович повинен здійснювати прийом громадян у ТЗШ № 8 щопонеділка, проте на місці прийому пана Андрія не виявилося.

Ми вирішили зв’язатися телефоном з Артимовичем, Андрій Іванович роздратовано пояснив, що він не зобов’язаний проводити прийом, а також те, що це не його округ. Працівники школи повідомили, що Артимовича тут вже не бачили понад півроку.

Нагадаємо, що непроведення прийому громадян депутатом місцевої ради є підставою для його відкликання, оскільки це є його прямим обов’язком. Депутат поклав слухавку, так і не пояснивши нам свою позицію стосовно заборони котелень на торфі, повідомивши, що він у відпустці та не має часу, водночас, запросив до себе на прийом в лікарню.

Повідомляємо Андрію Артимовичу, що ми добре почуваємося і в лікарні нам робити нічого.

Як повідомлялось, 7 листопада “ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок” разом з представниками ініціативної групи по забороні котелень та небайдужими мешканцями Тернополя зустрілися з депутатом міськради М. Ібрагімовим.

Читайте також: “Автомайдан” розпочав акцію прямої дії на депутатів Тернопільської міськради

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE