Politerno > Україна і світ > Тимошенко спростувала спекуляції щодо “сміялась з Путіним над Саакашвілі”

Тимошенко спростувала спекуляції щодо “сміялась з Путіним над Саакашвілі”

  • 27 Листопада, 2017
  • 1646 Переглядів
  • 0

Михайло Саакашвілі визнав, коли йому задали провокаційне питання щодо підтримки прем’єр-міністра України під час війни в Грузії, що це був перший уряд і перший прем’єр-міністр, який після війни прийняв всі постанови уряду для того, щоб допомогти Грузії, і для того, щоб бути разом з Грузією в цьому військовому конфлікті.

Про це розповіда колишній прем’єр-міністр України, голова партії ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко під час інтерв’ю “Радіо Свобода”.

Відповідаючи на запитання журналіста чи пригадував Міхеїл Саакашвілі історію з листопада 2009 року, коли вона начебто разом з Володимиром Путіним насміхались над Саакашвілі, нардеп заявила:

“Я категорично спростовую таку річ. Ніколи в житті ніхто не насміхався, тим паче в команді з Путіним. І не треба цим спекулювати”.

Лідер “Батьківщини” зазначила, що стосовно неї завжди велась і ведеться зараз брудна інформаційна кампанія.

“Ця вся мафіозна система України ніяк не може знайти щось, що мене вже доб’є як політика остаточно. І тому вигадують, або я не так посміялася, або я не так подивилася. Хай вони подивляться на свою багатомільярдну корупцію і на свою клановість, яка вже досягла просто краю, так? І не шукають в моїх посмішках якихось подвійних змістів”, – обурилась Тимошенко.

Політик підкреслила, що завжди підтримувала Грузію і президента Грузії.

“Я йому дякую за те, що коли йому задали провокаційне питання, що прем’єр-міністр України під час війни в Грузії щось вас там не так підтримав, сказав дуже чітко, сказав публічно, що це був перший уряд і перший прем’єр-міністр, який після війни прийняв всі постанови уряду для того, щоб допомогти Грузії, і для того, щоб бути разом з Грузією в цьому військовому конфлікті”.

Юлія Володимирівна впевнена, що теперішньою владою буде докладено баггато зусиль для того, щоб скомпрометувати її ім’я.

“Ця робота продовжується. Але мене так виховало життя і так виховали мої опоненти, що я їм не до снаги”, – підсумувала лідер “Батьківщини”.

Читайте також: Саакашвілі: “Я буду особисто вдячний Юлі Володимирівні все життя за те, що вона була на кордоні”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE