Politerno > Україна і світ > Саакашвілі: “Я буду особисто вдячний Юлі Володимирівні все життя за те, що вона була на кордоні”

Саакашвілі: “Я буду особисто вдячний Юлі Володимирівні все життя за те, що вона була на кордоні”

  • 23 Листопада, 2017
  • 1663 Переглядів
  • 0

Лідер “Руху нових сил” Михайло Саакашвілі заявив, що Юлія Тимошенко помилялася, але вона набагато більш талановитий політик, ніж Петро Порошенко.

Про це він сказав в інтерв’ю “КП в Україні“.

На питання чи є вона новим лідером Саакашвілі відповів негативно.

При цьому додав, що буде особисто вдячний Юлі Володимирівні все життя за те, що вона була на кордоні (10 вересня – ред.), а до цього приїхала до нього в Варшаву.

“Ми тоді довго говорили, і вона сама сказала: я тобі допоможу, Міша, з переходом кордону, а потім ми будемо цивілізовано конкурувати. Я всіх попереджав минулого разу, коли вона “пролетіла” на президентських виборах, що списувати її не варто. Звичайно, як і всі ми, вона свого часу допускала багато помилок. Але вона набагато більш талановитий політик, ніж Порошенко. З нею одне задоволення говорити про політику, навіть якщо ми не згодні з більшості питань. Але при всьому цьому я впевнений, що Україні потрібен новий лідер”, – сказав екс-губернатор Одеської області.

Відповідаючи на запитання журналіста про те, що Саакашвілі починав разом з Петром Порошенком, а зараз жорстко його критикуєте, мовляв, люди не вірять в щирість цього конфлікту, тож у чому причина різко виниклої неприязні, політик зазначив: “Хтось вірить, хтось не вірить – це їхні проблеми. У нас з Порошенком різні життєві принципи…”.

Щодо своїх політичних амбіцій в Україні Саакашвілі сказав наступне: “Я готовий був підтримати будь-якого опозиційного лідера в боротьбі за президентство або прем’єрство, якби ці лідери показали, що готові до боротьби. Якщо ніхто не готовий брати відповідальність, я буду її брати. Я готовий бути главою нового уряду України. За Конституцією я не можу бути президентом, та й не хочу. Готовий поки очолити перехідний перший уряд, який має закінчити з крадіжками, навести порядок, почистити України. Я готовий на себе взяти роль чистильника”.

Як повідомлялось, Михайло Саакашвілі заявив, що готовий очолити новий уряд України.

За даними деяких ЗМІ влада готує видворення Міхо в найближчі тижні.

Читайте також: Якщо Юлія Тимошенко недоступна. Як Рабинович і Богомолець зіграли за Саакашвілі

або Між Порошенком та Саакашвілі існує змова проти справжньої опозиції – експерт (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE