Politerno > Україна і світ > Корнейчук: Вакарчук – це технічний проект Порошенка. “Кличко-2”. Завдання – відтягнути голоси Тимошенко

Корнейчук: Вакарчук – це технічний проект Порошенка. “Кличко-2”. Завдання – відтягнути голоси Тимошенко

  • 23 Листопада, 2017
  • 1713 Переглядів
  • 0

Банкова продовжує активно обробляти суспільну свідомість “ручними” соцопитуваннями, які показують фейкове лідерство Порошенка. Причому Банкова скупила практично всі компанії, які проводять соцопитування. Щоб не було альтернативної думки.

Чергове “чесне” соцопитування показало: Порошенко нібито лідирує в президентських перегонах з рейтингом 16,1%. А далі йдуть Тимошенко (14,1%) і Вакарчук (12,1%).

Коротко поясню, як працює дана технологія.

1) Постійно вбивається в масову свідомість, що у Порошенка перший рейтинг. І якась цифра, яку заздалегідь збираються намалювати в першому турі, щоб не було потім питань у народу.

Що це дає? З одного боку, це повинно мобілізувати електорат Порошенко. У нас люблять голосувати за переможців. Плюс – готується масова скупка голосів. З іншого – б’ють по електорату Тимошенко.

Мовляв, навіщо йти за неї голосувати, раз вона програє?

З третього – багато хто з тих виборців, які не визначились повинні не піти на вибори, раз Порошенко нібито перемагає. Мовляв, ну а що мій голос тоді вирішує?

2) Активно розкручується технічний кандидат влади – Вакарчук.

Хочу підкреслити: Вакарчук – це саме технічний проект Порошенко. Такий собі “Кличко-2”. Завдання – максимально відтягнути голоси Тимошенко.

Ще підкреслю: Вакарчук не має ніякого відношення до американців. Держдеп не готує ніякого наступника. Навіть якщо формально за Вакарчуком і стоїть Пінчук, то тільки в якості спонсора узгодженої з Банковою гри.

І не дарма Вакарчуку малюють таку велику цифру рейтингу. Саме йому будуть перекладатися частина бюлетенів виборців, які проголосували за Тимошенко по час підрахунку на виборчих дільницях.

Але насправді всі ці технології розраховані виключно на наш народ: “хатаскрайній”, слабкий в розумінні політики і такий, що продається “за гречку”. Якщо люди підуть і не проголосують за Порошенка, то ніякими технологіями йому не натягнути придумані результати …

Дмитро Корнейчук

Читайте по темі: Порошенко лідирує, Вакарчук наздоганяє Тимошенко – нове президентське опитування від 4 соцслужб

або Матвієнко: Місцеві вибори – момент істини для влади та для української опозиції

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE