Politerno > Україна і світ > Між Порошенком та Саакашвілі існує змова проти справжньої опозиції – експерт (Відео)

Між Порошенком та Саакашвілі існує змова проти справжньої опозиції – експерт (Відео)

  • 20 Вересня, 2017
  • 7380 Переглядів
  • 0

Президент України Петро Порошенко і екс-губернатор Одеської області, засновник політичного об’єднання “Рух нових сил” Міхеіл Саакашвілі, можливо, увійшли в змову і ведуть складну політичну гру проти лідерів опозиції.

Таку думку висловив політолог Руслан Бортник, передає Politeka.

Після позбавлення громадянства України Михайло Саакашвілі за підтримки лідера “Батьківщини” Юлії Тимошенко і та мера Львова Андрія Садового прорвався в Україну.

19 вересня він вже провів мітинг в Києві.

Руслан Бортник відзначив, що, безумовно, між Порошенком і Саакашвілі відбулося емоційне з’ясування стосунків: “Рішення про позбавлення громадянства було дуже емоційним. Два джигіта побили горщики. Ця емоційна ірраціональність шкідлива для влади. Вони потрапила в западанню, вийти з якої було неможливо”.

Але це не виключає ймовірності, що президент України і колишній президент Грузії затіяли складну політичну гру, в ході якої має піти інформаційна розкрутка Саакашвілі.

“Це така спеціальна гра, змова, метою якої є розкрутка Саакашвілі. Він відбирає рейтинги у справжніх опозиційних сил, у тієї ж Тимошенко, Садового та інших. Це гра на опозиційний електорат, який на сьогодні становить 70-80 відсотків виборців”, – заявив Бортник в бліц-коментарі спеціально для Politeka on-line.

Як повідомлялось, під час виступу біля АП Саакашвілі підкреслив, що у нього немає особистого конфлікту з Петром Порошенко. Також він пом’якшив риторику відносно президента й заявив, що у всіх бідах винні олігархи, а Порошенко є жертвою системи.

Читайте також: Луценко каже, що Саакашвілі за прорив кордону загрожує адмінка, а от тим хто сприяв – кримінал

або Саакашвілі в Україні і реформатор, і “шоумен”, – політолог (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE