Politerno > Тернопільщина > В Гаях-Шевченківських шістьом воїнам АТО виділили землю під будівництво житла

В Гаях-Шевченківських шістьом воїнам АТО виділили землю під будівництво житла

  • 28 Листопада, 2017
  • 1734 Переглядів
  • 0

Шістьом воїнам АТО надали дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних житлових будинків та господарських будівель і споруд в селі Гаї-Шевченківські Тернопільського району.

Як повідомив сільський голова Гаї-Шевченківських Богдан Брич на своїй сторінці у Facebook, відповідне рішення прийнято на сесії сільської ради.

Нагадаємо, 21 вересня в кабінеті сільського голови Гаї-Шевченківської сільської ради Богдана Брича двоє чоловіків влаштували провокацію. Тоді до відомого майданівця “завітали” невідомі, один з яких представився журналістом, а інший учасником АТО. Чоловіки у грубій та не зовсім адекватній формі почали вимагати в голови сільради земельну ділянку для учасника АТО.

Сільський голова чітко пояснив “візитерам” свою позицію з даного питання, аргументуючи її законними підставами та нормативними документами. Також він зазначив, що є мешканці села, учасники бойових дій, котрі ще на війні і не отримали свої ділянки. Він як голова сільської ради не може надавати їх жителям інших населених пунктів, а за час свого головування лише один раз посприяв отриманню землі і то для жінки, котра є матір’ю 17 дітей.

Наступного дня з’ясувалось, що разом з учасником АТО до сільського голови підіслали професійного провокатора з сепаратистськими зв’язками, Романа Цвяха.

Читайте також: Богдана Брича легше вбити, ніж підкупити – інтерв’ю з сільським головою (Відео)

або Кава з благодійником – Богдан Брич

 

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE