Politerno > Тернопільщина > Провокація в кабінеті сільського голови Богдана Брича – разом з учасником АТО до нього підіслали “сєпара” (Відео)

Провокація в кабінеті сільського голови Богдана Брича – разом з учасником АТО до нього підіслали “сєпара” (Відео)

  • 22 Вересня, 2017
  • 2204 Переглядів
  • 0

Пропонуємо увазі читачів третю і, мабуть, саму цікаву частину історії з влаштованою вчора провокацією в кабінеті сільського голови Гаї-Шевченківських Богдана Брича.

Отже, персона учасника АТО Андрія Салагорника не була таємницею ані для Богдана Брича, ані для редакції “Політерно”. Єдине на що хотілося б звернути увагу, так це на звинувачення стосовно Богдана Брича у “роздачі землі направо і наліво”. Мусимо констатувати, що це відверта брехня, адже, за час свого головування, сільський голова лише один раз посприяв отриманню землі і то для жінки, котра є матір’ю 17 дітей. А тому, за нашими даними, Андрія Салагорника просто ввели в оману, згодом так і не надавши жодного підтвердження зловживань.

Що стосується Романа Цвяха, то ми писали про нього, як про палкого прихильника президента України, тернопільського міського голови Сергія Надала та депутата облради Олександра Башти. Та як з’ясувалось все набагато сумніше.

Аби не переказувати наступний відео-сюжет, пропонуємо його просто переглянути.

Єдине, що добавимо від себе – ті хто влаштував цю провокацію, вже зовсім совість втратили. Це ж які перевернуті мізки треба мати, щоб підсилати таких виконавців і з такими звинуваченнями до патріота, котрий під час Євромайдану трохи життя не втратив, а також не один раз особисто на передову, в самі пекельні місця, нашим воїнам допомогу відвозив!?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE