Politerno > Україна і світ > Міжнародна компанія GfK провела своє дослідження політичної ситуації в Україні

Міжнародна компанія GfK провела своє дослідження політичної ситуації в Україні

  • 29 Листопада, 2017
  • 1707 Переглядів
  • 0

За даними дослідження міжнародної компаніЇ GfK, яке вона провела на замовлення Міжнародного Республіканського Інституту США (IRI), серед політичних партій в Україні беззаперечним лідером є ВО “Батьківщина”.

Вчора було опубліковане дослідження політичної ситуації в Україні станом на вересень-жовтень 2017 року, яке провела компанія GfK на замовлення International Republican Institute (IRI).

Серед тих, хто піде на вибори та проголосує, ВО “Батьківщина” має значну перевагу – 12%, на другому місці БПП – 7%, третє поділяють “За Життя” – 6% та Опоблок – 6%.

Це дослідження вкотре доводить той факт, що останні оприлюднені результати “Блоку Петра Порошенка” – ні що інше, як політичне замовлення президента Петра Порошенка.

Усі результати дослідження можна переглянути за посиланням.

Як повідомлялось, тиждень назад відразу чотири великі соціологічні служби України оприлюднили результати масштабного дослідження громадської думки за останні роки щодо політичної ситуації в країні та рейтингових перспектив ряду відомих політиків.

За даними дослідження, за Порошенка проголосували б 16,1% респондентів, за Юлію Тимошенко – 14,4%, за Святослава Вакарчука – 12,1%. За 9,3% опитаних підтримали б Юрія Бойка і Анатолія Гриценка, 7,9% – Вадима Рабиновича, 7,5% – Олега Ляшка.

Читайте також: “Гринів міряє настрої”. Хто і навіщо малює високі рейтинги Порошенкові і Вакарчуку

або Корнейчук: Вакарчук – це технічний проект Порошенка. “Кличко-2”. Завдання – відтягнути голоси Тимошенко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE