Politerno > Україна і світ > “Автомайдан” і “Центр Протидії Корупції” анонсують автопробіг до будинку Юрія Луценка

“Автомайдан” і “Центр Протидії Корупції” анонсують автопробіг до будинку Юрія Луценка

  • 5 Грудня, 2017
  • 1444 Переглядів
  • 0

9 грудня, в суботу, у Всесвітній день боротьби з корупцією АвтоМайдан – AutoMaidan разом з Центр Протидії Корупції організовують автопробіг до будинку Генерального прокурора України Юрія Луценка.

Зокрема, активісти на своїй сторінці у Facebook повідомляють, що під час акції планується встановити перед будинком Юрія Луценка “клановий прапор корупціонерів – картату ковдру на флагштоці”.

“В кінці минулого тижня Юрій Луценко здав агентів НАБУ під прикриттям, врятувавши таким чином ТОП-корупціонерів, щодо яких Антикорупційне Бюро проводило розслідування. Свого часу саме ці агенти під прикриттям викрили корупцію і серед народних депутатів у справі Бурштинових мафіозі. Тобто фактично замість обіцяної боротьби з корупцією Луценко тепер став головним захисником ТОП-корупціонерів від НАБУ. Більше того, розкриття інформації про агентів, що є державною таємницею, це порушення ст. 328 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі до 5 років!”, – йдеться в анонсі заходу “Автомайдану”.

Активісти зазначають, що автопробіг буде аполітичним і проводиться виключно громадськими організаціями.

“Ми просимо всіх учасників НЕ КОРИСТУВАТИСЯ жодною партійною символікою. Єдина допустима на акції символіка – державний прапор України”, – попереджають автомайданвці.

“Закликаємо долучатися громадських активістів, а також небайдужих українців, у тому числі і без авто, вільні місця знайдуться для всіх бажаючих. Збір учасників автопробігу 9-го грудня об 11:00 в Києві в парку ім. Пушкіна на Проспекті перемоги (між. станціями метро Шулявська та КПІ)”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE