Politerno > Україна і світ > Кому війна, а кому – берет: на зустрічі зі звільненими українцями Порошенко “включив” військового

Кому війна, а кому – берет: на зустрічі зі звільненими українцями Порошенко “включив” військового

  • 29 Грудня, 2017
  • 1423 Переглядів
  • 0

Здається, будь-яку подію, навіть зустріч звільнених з полону українських військових, наш Президент з легкістю може сфокусувати на своїй персоні. Чого тільки варта берет, в якому Гарант вчора зустрічав військовослужбовців…

Вчора на контрольному пункті в’їзду-виїзду “Майорськ”, розташованому біля контрольованої бойовиками самопроголошеної “ДНР” Горлівки, 74 українця нарешті отримали таку довгоочікувану і вистраждану свободу! Ніщо не могло і не повинно було затьмарити цю радісну новину.

Однак Петро Порошенко зумів виділитися навіть і за таких обставин, а якщо висловлюватися точніше – виділився його берет.

Фото, на якому Гарант сидить в компанії Міністра оборони Степана Полторака у військовій формі і з беретом на голові, в соцмережах негайно опублікував президентський радник Юрій Бірюков.

Можливо, в країні, в якій глава держави не торгує з агресором, чи не порушує свої обіцянки в частині припинення війни за два дні і щоденних виплат військовим по 1 тисячі грн в день, такий берет (головний убір, який, як відомо, носять в армії ) на президентській голові був би і доречний. Але не в Україні … Не з таким Президентом, як наш. І тим не менше, Порошенко не зміг встояти від того, щоб не надягати атрибути військовослужбовців.

Ще одна маленька деталь: берети, втім, як і військова форма – абсолютно нові. Не така, як в українських бійців, яким нову форму, судячи зі всього, дають тільки на шикування перед телекамерами.

Але на жаль, надягаючи на Гаранта новий берет, його піарники цього не врахували і вирішили, що з таким головним убором наш Президент буде схожий на когось досить солідного, можливо, навіть на свого американського колегу Дональда Трампа.

А можливо, Порошенко приміряв на себе образ Путіна, в казну якого його Липецька фабрика “Roshen” сплатила вже стільки податків, що вистачить на десятки тисяч військових комплектів. Тільки не для нашої армії, підтримуваної головним чином волонтерами – а російської.

Пам’ятається, “войовничий” стиль Путіна наш Президент запозичив ще в серпні цього року, коли він показово політав на українському винищувачі “МІГ-29”, а також в жовтні 2015 року, коли він не тільки особисто випробував літак “Су-27”, але і зробив собі фотосесію, що до болю нагадує фотознімки його російського колеги, якого хлібом не годуй, але дай залізти в який-небудь літак, батискаф, автомобіль або крісло.

Не виключено, що таким чином Петро Порошенко всього лише хотів сподобатися “своєму” народу, який завдяки його нездійсненним обіцянкам, висловлюючись його крилатими фразами, навіть “будку збудувати” не в змозі.

Цікаво, коли Гарант перераховує свої офшорні мільйони, він теж в береті сидить?

Тимур БОЯРОВ

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE