Politerno > Тернопільщина > Надал надав дозвіл ресторанам Заставного працювати вночі

Надал надав дозвіл ресторанам Заставного працювати вночі

  • 29 Грудня, 2017
  • 1671 Переглядів
  • 0

Виконавчий комітет Тернопільської міської ради на чолі з міським головою Сергієм Надалом погодив нічний режим роботи п’ятьом закладам громадського харчування. Серед них – два, які належать до сфери інтересів родини екс-мера Тернополя, а нині народного депутата з фракції “Народний фронт” Романа Заставного.

Нічний режим роботи до 04.00 год. терміном на один рік погоджено для ресторану “Файне місто” і до 02.00 год. – бару “Клуб “Файного міста”. Обидва знаходяться у самому центрі Тернополя на бульвар Тараса Шевченка, 23.

Також у нічному режимі відтепер працюють: ресторан “Амстердам” на вул. А. Манастирського, 50, бар “Гастро-паб Натура” на вул. Митрополита Шептицького, 11 та кафетерій на вул. Тролейбусна, 8а. Останні три можуть приймати і обслуговувати клієнтів до другої години ночі. Що цікаво, виконком також надав право працювати вночі, до 04.00 години і… сауні “Мак”, бульвар С.Петлюри, 4.

Як відомо, родині Заставних належить кілька закладів харчування у центрі Тернополя. Серед них “Файне місто”, “Клуб “Файного міста”, “Пасаж Адлера, 13!”, “Як Амор” тощо.

Нещодавно у пабі “Файне місто” побував критик Микола Тищенко, який не дав колективу відзнаку. Головні причини – неохайна кухня та смакові якості страви. Саме останній аргумент ресторатору видався необ’єктивним. Мовляв, м’ясо було смачним і соковитим. До того ж, у кожного різні смаки, тому Тищенко міг помилитися. Згодом ситуацію пояснив кухар пабу, який зазначив, що ревізор скуштував страву через 40 хв після того, як вона була приготована, тому м’ясо стало твердим.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE