Politerno > Україна і світ > Невідомі зламали акаунти Порошенка в соцмережах

Невідомі зламали акаунти Порошенка в соцмережах

  • 2 Січня, 2018
  • 1381 Переглядів
  • 0

Twitter – http://twitter.com/Programa_PP

Невідомі отримали доступ до трьох акаунтів Петра Порошенка в соцмережах.

Йдеться про сторінки кампанії “Жити по-новому” на президентських виборах, створених в 2014 році: Twitter і Instagram.

На це звернув увагу канал NewsOne.

Instagram-аккаунт “Програми Порошенко” не має в собі ніяких записів. Єдине, що вказує на те, що до нього отримали доступ невідомі – опис профілю: “Програма Петра Порошенка “П*****и по-новому”.

Така ж ситуація з аккаунтом в Twitter – http://twitter.com/Programa_PP. Причому останнє повідомлення з матірним виразом датована 2015 роком.

Відзначається, що оригінальних повідомлень в Twitter-акаунті було всього чотири – вони були написані вручну через Web-інтерфейс соцмережі.

Решта сторінок Порошенка, створені до президенської кампанії 2014 перенаправлють на верифікувану сторінку президента в соцмережі.

Наприклад, Facebook – http://fb.com/ProgramaPoroshenka – перенаправляє на верифікувати сторінку президента, Однокласники – http://bit.ly/OkProgramaPoroshenka – також перенаправляє на відповідний профіль з “галочкою”; YouTube – http://youtube.com/user/ProgramaPoroshenka – користувач потрапляє на офіційний верифікований канал Гаранта; Google Plus – http://bit.ly/GoogleProgramaPoroshenka – та ж ситуація, що і з YouTube.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE