Politerno > Тернопільщина > Тернополянин організував міні-майдан у “Борисполі”, щоб показати сервіс компанії олігархів-монополістів (Відео – Фото)

Тернополянин організував міні-майдан у “Борисполі”, щоб показати сервіс компанії олігархів-монополістів (Відео – Фото)

  • 6 Січня, 2018
  • 1786 Переглядів
  • 0

Руслан Савчишин (зправа)

У аеропорті “Бориспіль” розгортається міжнародний Різдвяний скандал за участю відомого підприємця з Тернополя Руслана Савчишина.

Родина підприємця зібралася у подорож, але через прикру помилку працівників авіаліній 7 пасажирів вже майже добу не можуть вилетіти у потрібному напрямку.

На своїй сторінці у Facebook підприємець повідомив: “Через безвідповідальність авіаперевізника-монополіста я та моя сім’я, мої діти та друзі залишились без довгоочікуваного різдвяного відпочинку. Дуже дякую друзям котрі пропонують допомогу — житлом, зв’язками, порадами. Діти вже сплять в готелі поблизу, перепрошую що не беру трубку у всіх, працюю над новим рівнем”.

Савчишин вважає, що ця справа може бути цікавою міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну, як приклад “до чого доводить монополія та відсутність конкуренції на ринку”.

Ryanair to Ukraine Initiative можливо час нового старту? Для тих хто вперше читає коротка довідка: На думку британського тижневика The Economist, контракт з Ryanair є символом відкритості повітряного простору України для міжнародної конкуренції. Відсутність конкуренції дозволяє підтримувати завищені ціни на авіаквитки, що і є, на думку видання, метою керівництва МАУ”, – пише бізнесмен.

“Тернополянин Руслан Савчишин – один з тих підприємців, котрі не замкнулись на власних заробітках, а багато років поспіль намагається змінювати на краще своє місто, свою країну. Зараз він зіштовхнувся з проблемою монополізованого олігархами ринку міжнародних авіаперевезень, котру намагається вирішити не для себе індивідуально, а системно та вцілому”, – зазначає на своїй сторінці у Facebook депутат Тернопільської міської ради Іван Сороколіт.

Взагалі, багато людей вже відгукнулись на цю ситуацію, люди пишуть слова підтримки на адресу Руслана Савчишина і тих, хто постраждав від дій, або ж бездіяльності МАУ.

“Я не буду розповідати купу ситуацій, які сталися зі мною. Мій одногрупник Ruslan Savchyshyn вже добу з сім’єю в аеропорту Бориспіль, через відсутність бажання у різних посадових осіб #МАУ брати на себе особисту відповіьальність. Я вважаю цей кейс має стати показовим і нарешті відрубати Гідрі голову”, – переконана Наталка Гнатюк.

“Це дуже важливо, що є такі люди, як Ruslan Savchyshyn, який дає зрозуміти багатьом людям, що зміни починаються з нашої позиції, з наших персональних дій у будь-якій ситуації”, – пише слова підтримки Наталія Орищак.

“Суть истории в хамстве и равнодушии и полном наплевательстве руководителей, среднего и высшего ТОП-менеджмента МАУ на пассажиров и клиентов. Руслан решил не сдаваться и придать историю огласке. Всем кто не равнодушен и хочет изменения в нашей стране авиаперелетов в Украине к лучшему, прошу поделиться с друзьями”, – обурюється Алексей Скрипка

Международные авиалинии Украины , стыдно за вас. #покращенняМАУ жду с нетерпением. Уже десятки таких страшных историй слышала о МАУ. И не хотелось бы стать героем одной из них. Ruslan Savchyshyn, ждем развязку истории.”, – дописує користувач Юля Волобуева.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE