Politerno > Україна і світ > Суд Херсона заарештував на місяць колишнього “міністра охорони здоров’я” Криму

Суд Херсона заарештував на місяць колишнього “міністра охорони здоров’я” Криму

  • 8 Січня, 2018
  • 1319 Переглядів
  • 0

Суд Херсона заарештував терміном на один місяць без права внесення застави колишнього “міністра охорони здоров’я Криму” Петра Михальчевського.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

На судовому засіданні в понеділок був присутній сам Михальчевський і його дружина.

Підозрюваний заявив, що не визнає себе винним і нікуди тікати не збирався, а в херсонський суд він приїхав з Києва на своєму автомобілі самостійно.

У свою чергу сторона обвинувачення просила суд призначити підозрюваному запобіжний захід у вигляді арешту терміном до 60 днів без права застави, тому планує подавати апеляцію.

Раніше повідомлялося, що 5 січня співробітники Служби безпеки України затримали в Києві колишнього “міністра охорони здоров’я Криму” Петра Михальчевського.

В рамках кримінального провадження за ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність), ст.111 (державна зрада) Кримінального кодексу України в його тимчасовому приміщенні в столиці був проведений санкціонований обшук.

Оперативники спецслужби вилучили паспорт громадянина Росії, “службове посвідчення” за підписом “глави” Криму Сергія Аксьонова, а також інші документи.

У той же день прокуратура АР Крим повідомила Петра Михальчевський про підозру в державній зраді.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE