Politerno > Тернопільщина > Деревляний підписав рішеня сесії облради про звернення щодо відставки Луценка і припинення дискримінації НАБУ

Деревляний підписав рішеня сесії облради про звернення щодо відставки Луценка і припинення дискримінації НАБУ

  • 16 Січня, 2018
  • 1593 Переглядів
  • 0

Як відомо, у Тернополі (та й не тільки) чимало галасу здійняло рішення Тернопільської обласної ради щодо звернення до керівництва країни про звільнення генпрокурора Юрія Луценка. Член фракції БПП в Тернопільській обласній раді, екс-регіонал Петро Гадз, навіть двічі звертався до Тернопільського окружного адміністративного суду про забезпечення позову по визнанню незаконним та скасуванню рішення Тернопільської обласної ради про недовіру генпрокурору України Юрію Луценку. Суд двічі відхиляв заяву депутата і залишав її без розгляду.

Тож учора, 15 січня, перший заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний підписав рішеня сесії Тернопільської обласної ради за №885 “Про звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України Порошенка П.О., Верховної Ради України щодо звільнення з посади Генерального прокурора України Луценка Ю.В.” та рішення №886 щодо припинення дискримінації діяльності Національного антикорупційного бюро України.

Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Право для підпису сесійних рішень дає розпорядження голови обласної ради від 10.01.2018 року “Про частину не використаної щорічної відпустки Овчарука В.В.”. Сьогодні я отримав з Тернопільського окружного адміністративного суду копію апеляційної скарги до Львівського апеляційного адміністративного суду депутатів обласної ради Гадза П.І., Крижовачука О.П., Самсоненка О.Ф., Іванишина В.В. і Пилипіва М.І. “Про визнання не законним та скасування рішення Тернопільської обласної ради №885 (щодо звільнення з посади Генерального прокурора України Луценка Ю.В.)”, – зазначив Василь Деревляний.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE