Politerno > Україна і світ > Названа двадцятка найбільших українських підприємств, які підуть з молотка в цьому році

Названа двадцятка найбільших українських підприємств, які підуть з молотка в цьому році

  • 17 Січня, 2018
  • 1511 Переглядів
  • 0

Фонд державного майна почав підготовку до проведення конкурсів з продажу 20 великих українських підприємств.

У списках значаться 99,6% акцій Одеського припортового заводу (ОПЗ), 99,99% акцій “Сумихімпрому”, 68% акцій “Запорізького алюмінієвого комбінату”, а також п’яти обленерго, серед яких “Тернопільобленерго”.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook в.о. глави Фонду Віталій Трубаров.

“Загалом, 20 великих підприємств з розміром пакетів акцій від 50 до 100 відсотків. Заходи з підготовки конкурсів включають кілька етапів, серед яких найважливіший – розробка умов конкурсів та затвердження їх Урядом”, – написав Трубаров.

Наприкінці листопада стало відомо, що Генпрокуратура відкрила кримінальне провадження щодо незаконної приватизації частини будівлі Міністерства агрополітики, одним з підозрюваних в якому є керівник Фонду державного майна Віталій Трубаров.

Як повідомлялось, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявила, що президент і прем’єр-міністр разом із більшістю в парламенті протягують закон про приватизацію стратегічних об’єктів власності України. За її словами, “Батьківщина” категорично проти проведення приватизації стратегічних об’єктів, а тим більше під час війни на Сході України.

Читайте також: Як під прикриттям виконання вимог МВФ готується фінальний дерибан держмайна

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE