Politerno > Тернопільщина > Суд вдруге відмовив Гадзу у визнанні незаконним рішення Тернопільської облради щодо недовіри Луценку

Суд вдруге відмовив Гадзу у визнанні незаконним рішення Тернопільської облради щодо недовіри Луценку

  • 4 Січня, 2018
  • 1767 Переглядів
  • 0

Член фракції БПП в Тернопільській обласній раді вдруге звернувся до Тернопільського окружного адміністративного суду про забезпечення позову по визнанню незаконним та скасуванню рішення Тернопільської обласної ради про недовіру генпрокурору України Юрію Луценку. Суд знову відхилив заяву депутата і залишив її без розгляду.

Про це повідомив перший заступник голови Тернопільської обласної ради, “батьківщинець” Василь Деревляний на своїй сторінці у Facebook.

“… людина, в якою прізвище Гадз Петро Іванович, яка міняє партії відносно до губернатора, сьогодні не може розібратися з своїм сусідом депутатом обласної ради по столу, який натиснув кнопку замість нього і побити “чилобітною” перед головою ОДА та прокурором області та звернувся вдруге до Тернопільського окружного адміністративного суду про забезпечення позову по визнанню незаконним та скасування рішення Тернопільської обласної ради про недовіру Луценку. Суд вдруге заняв принципову і законну позицію та відхилив заяву, так званого героя україни, бепепіста-регіонала Гадза Петра Івановича, який так низько опустився”, – не стримує емоцій політик.

Василь Деревляний дякує усім суддям в Тернопільській області за “прийняті рішення, які захищають Закони України та інтереси жителів області”.

“Так і тримайте букву закону не дивлячись ні накого, і на мене в тому числі. Буква закону понад усе. З новим роком Вас та Різдвом Христовим, за нами привда і ми переможем”, – пише очільник Тернопільської обласної організації “Батьківщина”.

Як стало відомо, Петро Гадз змінив претензії і вимоги стосовно скандального рішення облради, та вирішив обійтись без апеляцій на попереднє рішення Тернопільського окружного адміністративного суду. Текст позову скоро буде відкритий для загалу.

Від себе додамо, що герою України, такому поважному чоловікові, яким є Петро Гадз, не пасує займатись “юридичним шулерством”. Мабуть депутат розраховував на втаємниченість слухання і вагу свого авторитету, та не склалось. Тож жертви Революції Гідності не даремні – принаймні на місцях судді відмовляються виносити незаконні рішення, навіть під тиском влади і грошей.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE