Politerno > Тернопільщина > Суд відхилив заяву Гадза щодо заборони Овчаруку підписувати звернення про відставку Луценка (Відео)

Суд відхилив заяву Гадза щодо заборони Овчаруку підписувати звернення про відставку Луценка (Відео)

  • 28 Грудня, 2017
  • 2158 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 28 грудня, в Тернопільському Окружному Адміністративному суді розглядалась заява депутата Тернопільської обласної ради від БПП Петра Гадза про забезпечення позову шляхом заборони голові Тернопільської обласної ради Віктору Овчаруку підписувати та опубліковувати рішення Тернопільської облради від 22.12.2017 року про звернення депутатів до вищого керівництва країни щодо звільнення Юрія Луценка з посади Генпрокурора України.

Суд ухвалив – повернути заяву Петра Гадза без розгляду.

Активісти Тернопільського ВО “Автомайдан” були присутні в залі під час оголошення рішення суді Марінович, тож оприлюднили відео й прокоментували ухвалу: “Рішення щодо відкликання голосів депутатів облради партії БПП за відставку генпрокурора Луценка залишено без задоволення, слава гуманному адміністративному суду”.

Ми звернулись за коментарем до першого заступника голови Тернопільської обласної ради Василя Деревляного, котрий власне і був, разом з активістами “Автомайдану”, основним лобістом звернення про відставку Луценка в Тернопільській облраді.

“В нас ще є чесні судді, котрі дбають про репутацію і виносять справедливі вироки, – зазначив головний “тимошенківець” області. – За моєю інформацією, ту п’ятірку депутатів… Гадза, Іванишина, Самсоненка, Пилипіва, Крижовачука викликали в прокуратуру і пригрозили справами на них, тож вони і побігли в суд. Особливо перелякався екс-регіонал Гадз, знає чого… котрий і ініціював позов. Я вдячний в першу чергу хлопцям з “Автомайдану”, котрі підтягнулись і продемонстрували позицію громади в суді. Також дякую судді, жінка не побоялась тиску і винесла чесне рішення. А бепепістам ганьба!”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE