Politerno > Тернопільщина > Андрій Палюх назвав “рейдерським захопленням” вступ у партію “Сила людей” Сороколіта та Турського

Андрій Палюх назвав “рейдерським захопленням” вступ у партію “Сила людей” Сороколіта та Турського

  • 17 Січня, 2018
  • 4972 Переглядів
  • 0

Андрій Палюх

У Тернополі набирає обертів конфлікт між представником місцевого осередку партії “Сила Людей” Андрієм Палюхом та депутатами Тернопільської міської ради, яких партія “Свобода” виключила зі своїх лав, Ігорем Турським та Іваном Сороколітом.

Сьогодні своє бачення ситуації із вступом до партії “Сила людей” вищевказаних політиків висловив у Facebook Андрій Палюх. Зокрема, він назвав дії екс-свободівців “рейдерським захопленням”.

Увага рейдери!

Друзі, хочу сказати, що спочатку від несподіванки цікавої, мене охопило настільки розчарування у певних людях, що можливо трішки не там своє бачення написав. Правда, коли прочитав дописи у мій бік від молодих людей, дещо некоректні ще й незнайомих мені, одразу опанувався і з радістю з ними б поспілкувався десь наодинці в живу, а не в видуманій мережі. Прикро те, що є такі діячі, що навіюють молодим людям неправдиве бачення та спотворену реальність, а останні нерозуміючи того, що їх вводять в оману не друзі, а самі звичайні хитрі лиси в овечих шкурах, у свою чергу готові допомагати протухшим чиновникам дертися до корита, від якого їх нагнали. Неприємно, що активні громадяни самі того не розуміють..

Відбулася у Тернополі цікава фурорна подія: два лиса в овечих шкурах погубили шкури, так спішили рейдернути партію «Сила Людей» у м.Тернополі, що аж шкури позлітали. І це добре. Громада міста і активні громадяни побачать, з ким мали справу, а підлі-чиновники показали своє справжнє лице. Іван Сороколіт настільки опустився, що почав займатися рейдерством партій і йому допомагає колишній секретар міської ради Турський. Саме неприємне у цій ситуації, що Іван Сорокаліт в темну використовує людей – просить увійти в партію «Сила Людей» якоби для розбудови, а насправді для рейдерства організації. Такий старий заїжджений метод. В усіх подіях завжди важлива історія…

З 2014 року в Тернополі почала будуватися партія «Сила Людей» і точно таким самим методом, без попередження, туди почали заходити одіозні регіонали, для чіткого рейдерства партії. Я, будучи небайдужим, та пройшовши саме важливі події майдану, маючи біль за побратимів, яких утратив не тільки я, а й ми усі та Україна, я не став осторонь та не дав рейдернути партію регіоналам, хоча до цього у жодній партії не був. У процесі просив допомоги у друга Івана Сорокаліта у Чортківського сьогодні мера, який тоді налякався мати справу з регіоналами і сховався. Так почалася історія у Тернополі, Андрій Палюх був обраний головою обласної організації «Сила Людей» та членом політичної ради партії, не одноразово і по сьогодні. Товариш мій Руслан Вояк був обраний головою міської Тернопільської організації та також членом політичної ради партії (при цікавості є підтверджуючі документи).

На сьогодні дані депутати Сороколіт та Турський, користуючись точним методом регіоналів, а саме не поспілкувавшись з жодним членом партії «Сила Людей» м.Тернополя, почали наганяти своїх родичів та близьких у партію і самі, звичайно, вступати окольними шляхами, що непритаманно здоровому глузду, не через двері, а вікнами чи кватирками. Якщо у когось є хоч маленький сумнів, тоді будь ласка, поставте собі звичайне запитання та дайте відповідь: Є партія, яка на території міста діє з 2014 року, яка брала участь у місцевих виборах, у партії є декілька десятків членів партії, якщо будь-який політик свідомий вступає у партію, значить він повинен знати все про дану партію і про її членів (якщо політик скаже, що не знав, то він або несвідомий, або просто тормоз).

Отже, при бажанні вступу, як мінімум, політик мав би поспілкуватися з членами даної партії, які живуть у місті, обговорити настрої, бачення, курс, зрозуміти сферу діяльності місцевих членів партії і інше. Якщо політик не спілкується з місцевим колективом і навіть не цікавиться і не знає, це очевидно, що людину цікавить не колектив та розвиток вулиці, міста, країни, а просто рейдерство місцевої організації для подальших темних справ.

Ось чим займаються білі і пухнасті «ображені вигнанці свободи»!

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE