Politerno > Тернопільщина > Сороколіт відкинув усі звинувачення Палюха на свою адресу щодо “рейдерства”

Сороколіт відкинув усі звинувачення Палюха на свою адресу щодо “рейдерства”

  • 17 Січня, 2018
  • 1701 Переглядів
  • 0

Депутат Тернопільської міської ради Іван Сороколіт відповів на звинувачення у свій бік представника партії “Сила людей” в Тернопільській області Андрія Палюха щодо “рейдерства” місцевої організації партії.

Відповідну заяву політик оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Окремі тези та коментарі щодо неправдивої та образливої інформації щодо мене та Ігор Турський, котра з’являється в окремих ЗМІ.

1. Не в наших правилах та принципах застосовувати брудні методи у політиці. Частину дурниць навіть не будемо коментувати. Віддаємо перевагу даній політичній силі, у тому числі через її максимально прозорі правила діяльності (фіксоване прозоре поіменне членство, неможливість проведення таємних зборів, максимальна публічність та ін.). Якщо у партії відбуваються будь-які збори – то усіх «рейдерів» можна буде побачити вживу. Якраз публічність і прозорість дозволяє захищати партію від «штучності».

2. Нас неодноразово запрошували долучитись до команди авторитетні лідери партії. Щоб уникнути будь-яких звинувачень, ми не вступили в партію, а потім про це повідомили. Зважаючи значну увагу до нас як політиків з боку як прихильників так і опонентів, ми ПУБЛІЧНО озвучили про написання заяв. Цим самим даємо змогу будь-кому надати інформацію керівництву партії щодо причин можливого нашого НЕприйняття. Станом на зараз ми НЕ є членами партії. Якщо ними станемо – будемо максимально агітувати людей на долучення до команди на рівних правах з будь-яким давнім чи новим її учасником.

3. Якщо є хоч одна людина, котра стверджує, що ми говорили щоб вона вступала в партію не для побудови команди, а щоб змінити керівництво або зробити комусь якусь шкоду – наполягаємо пройти разом детектор брехні. Пройшовши непростий шлях в політиці і тепер ганьбитись такими «іграми»?
Часто люди, котрим ми рекомендуємо подумати про долучення до команди “сильних людей”, запитують “а хто там керує? хто головний?”. Ми відповідаємо переважно “Це не має суттєвої різниці. Важливіші принципи та правила. Згідно таких підходів публічно представляти (а не бути директором) будуть справжні лідери, котрі мають підтримку та авторитет у членства.

4. Журналістам прохання перед тим як озвучувати хто є керівниками тих чи інших політичних структур – раджу направляти інформаційний запит в центральний орган партії. Це буде найсвіжіша і точна інформація.

5. Осіб (котрі представляються керівництвом партії в області та місті), котрі обливають брудом та оббріхують НАПОЛЕГЛИВО просимо припинити це робити та очікуємо вибачень. Помилки на базі емоцій можна пробачити. Якщо ж впевнені у достовірності та правдивості сказано – піднімайте озвучені вами питання на з’їзді чи перед іншим керівним органом партії. За конкретні невірні дії з нашого боку ми також готові вибачатись. Але все має відбуватись в рамках статутних норм та правил, котрі є найбільшою цінністю «Сили Людей».

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE