Politerno > Україна і світ > У Києві пройшов марш прихильників Саакашвілі – на віче зачитали резолюцію щодо імпічменту Порошенка (Фото – Відео)

У Києві пройшов марш прихильників Саакашвілі – на віче зачитали резолюцію щодо імпічменту Порошенка (Фото – Відео)

  • 4 Лютого, 2018
  • 3299 Переглядів
  • 0

Фото “Українська правда”

У неділю, 4 лютого, в центрі Києва розпочався марш лідера “Руху нових сил” Михайла Саакашвілі за імпічмент Петра Порошенка.

Спочатку був заявлений традиційний маршрут- від парку Шевченка, далі по Хрещатику і на Майдан. Але через проведення акції “євробляхерів” на шляху прямування, було вирішено змінити маршрут. Він проходив по вулиці Володимирській до Європейської площі.

Однак у суботу поліція запропонувала їм змінити маршрут і пройти від парку ім. Шевченка по вул.Володимирській, через Софійську площу, Володимирський проїзд, по вул. Михайлівській, Хрещатиком до Європейської площі. У неділю на початку “Маршу за майбутнє” організатори оголосили, що маршрут буде змінено.

За даними різних джерел колона налічує до 10 тисяч людей. Вона розтягнулася, як мінімум, від Софійської площі до Будинку вчителя на Володимирській.

Колону очолює Саакашвілі. Люди вигукують “Банду геть!”, “Імпічмент” та “Свободу політв’язням!”.

Конфліктів не помічено, колону супроводжують правоохоронці.

Станом на 13:45 марш “За майбутнє” прийшов на Європейську площу. Тут налічувалось до 5 тисяч людей.

Віче розпочалося з гімну України. Люди очікують на виступ лідера “Руху нових сил” Міхеіла Саакашвілі.

На віче після маршу була зачитана резолюція зборів.

Резолюцію віче зачитав нардеп Юрій Дерев’янко.

“Петро Мальдівський і Петро Сейшельські являють ступінь розкладу української влади”, – прочитав він.

У резолюції йдеться, що Порошенко потрібно було відправити під слідство ще після Іловайська та Дебальцеве. А особливо після Панамських офшорів.

“Наша головна вимога – відставка Порошенка. Ми викликаємо громадянина Порошенко на майдан 18 лютого для оголошення рішення про відставку. В цей день ми виходимо на Майдан в Києві і у всіх містах України”, – зачитав Дерев’янко.

Після Дерев’янко вийшов Саакашвілі і розповів про тактику подальших дій: “Вони слабкі як ніколи. Не дай бог вони зараз від вас втечуть”.

В приватному порядку до акції долучилося кілька автомобілів на єврономерах, які до того брали участь в акції ГО “Авто Євро Сила” на Хрещатику.

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE