Politerno > Україна і світ > Гройсман проігнорував емоційні заклики Авакова

Гройсман проігнорував емоційні заклики Авакова

  • 21 Лютого, 2018
  • 1637 Переглядів
  • 0

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман не буде реагувати на заклик міністра внутрішніх справ Арсена Авакова зняти охорону з судів.

Про це повідомляє “112 Україна”.

“Ніяких дій не відбувалося, охорона українських судів продовжується”, – запевнив Гройсман.

Він додав, що Аваков і сам змінив свою позицію у цьому питанні. Гройсман припускає, що з боку міністра це була емоційна заява.

“Думаю, що це питання чутливості до справедливості”, – вважає прем’єр.

Як повідомлялось, 15 лютого під Солом’янським судом у Києві, де обрали запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову, відбулися сутички і затримання, кульове поранення отримав правоохоронець.

Згодом стало відомо, що чоловік, який поранив поліцейського, служив у батальоні “Донбас” та отримав зброю у якості нагороди від МВС.

19 лютого Шевченківський райсуд Києва відпустив з-під арешту чоловіка, який стріляв у поліцейського під час зіткнень під Солом’янським судом.

Коментуючи це рішення суду міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував припинити охорону судів силами Національної поліції та Національної гвардії і в цей же день Шевченківський районний суд Києва залишився без охорони.

20 лютого близько сотні поліцейських полку поліції особливого призначення влаштували акцію протесту під будівлею Шевченківського суду Києва.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE