Politerno > Україна і світ > “Я не знаю на кого роблять ставки олігархи… Проте Порошенко зараз множитиме всіх на “нуль” – Онищенко (Відео)

“Я не знаю на кого роблять ставки олігархи… Проте Порошенко зараз множитиме всіх на “нуль” – Онищенко (Відео)

  • 21 Лютого, 2018
  • 1721 Переглядів
  • 0

Майбутні президентські вибори будуть складними. Порошенко вже починає розвивати свою кампанію з допомогою Ігора Кононенка.

Про це в ефірі ток-шоу “Народ проти” на телеканалі ZIK заявив нардеп Олександр Онищенко.

“Кононенко – це людина, яка дає вказівки безпосередньо головам адміністрацій районів. Я це відчув на власному окрузі. Мовляв, не дай Бог ми допустимо, щоб пройшов хтось не із БПП. До того ж, іншим заборонено ставити рекламні біл-борди”, – розповідає гість програми.

Політик додає: зараз Кононенко збирає всіх голів адміністрацій для того, щоб дати їм чіткі передвиборчі вказівки.

“Я не знаю на кого роблять ставки олігархи, якого політика збираються протягувати. Проте Порошенко зараз множитиме всіх на “нуль”. Я маю на увазі, що в його інтересах перекрити колегам доступ до фінансових потоків, аби ті раптом не зайнялися піаром ще якогось кандидата у президенти. Не випадково статки Рената Ахметова та Ігоря Коломойського заблокували”, – пояснює Онищенко.

Нардеп підкреслив, що наразі сам не визначився із тим, кого буде підтримувати на президентських виборах.

Раніше біглий народний депутат Олександр Онищенко виклав в мережі фотографію екс-власника “Приватбанку” Ігоря Коломойського в шоломі і з битою.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE