Politerno > Тернопільщина > У Тернополі шукають нападників на екс-депутата міськради Турського (Відео)

У Тернополі шукають нападників на екс-депутата міськради Турського (Відео)

  • 24 Лютого, 2018
  • 1507 Переглядів
  • 0

Як повідомлялось 22 лютого в центрі Тернополя, серед білого дня, ножем у стегно підрізали екс-депутата міськради Ігоря Турського. У той момент чоловік разом з товаришем, екс-депутатом Іваном Сороколітом, прямували до школи №3, де навчається син Турського, аби забрати дитину додому.

“Турського підрізали досить сильно, – пише на власній сторінці у “Фейсбук” побратим Ігоря Турського, теж екс-депутат міськради Іван Сороколіт. – У Центрі міста. Біля кафе “Лампа” (колишнє Ретро). Ігор йшов за сином в школу. Я був поряд з ним. Ми йшли поруч. Підбігла істота ззаду, “пирнула” з всієї сили стегно ноги і побігла. Кров ледь-ледь зупинив перехожий наклавши джгут. Добре що багато перехожих і знайомих зійшлось і почало допомагати. Зараз Турський на операції (як я розумію – задіта аретрія). Не телефонуйте ні мені, ні турському.”, – повідомив тоді Іван Сороколіт.

Згодом стало відомо, що операція пройшла успішно і життю Ігора Турського нічого не загрожує.

“Автомайданівець” Ігор Василів у мережі Фейсбук виклав відео, на якому видно, що Ігоря Турського нападники підстерігали досить довго.

“Напад скоєно в проміжку між 15-50 і 16-10, викладаю коротеньке відео з Театрального майдану, їх підстерігали досить довго, можливо хтось в цей час був на центральній площі і щось бачив”, – пише він.

“Автомайданівець” просить  усіх очевидців повідомити  слідству, або хоча б в особисті повідомлення.

Правоохоронці Тернополя звернулись до водіїв та мешканців міста за допомогою.

Працівники поліції розшукують осіб, причетних до злочину, який трапився в центрі Тернополя 22 лютого. Того дня о 16:13 там невідомий підбіг та ножем поранив екс-депутата міської ради.

Правоохоронці звертаються за допомогою до водіїв автомобілів, які мають у салонах авто відеореєстратори.

Просимо відгукнутися усіх, хто 22 лютого з 15:00 до 15:20 проїжджав вулицями: Миру-Дружба-Мазепи-Руська-Й.Сліпого-Майдан Волі-Замкова-Грушевського.
З 16:15-17:00 перебував на вулицях Грушевського-бульвар Т. Шевченка-Опільського-Франка-Крушельницької-Хмельницького.

Якщо в цей час ви проїжджали чи автівка стояла припаркована на вказаних вулицях і ваш реєстратор був увімкнений, просимо принести відео до ГУНП в Тернопільській області для опрацювання фахівцями.

Звертаються оперативники і до водія автомобіля марки ймовірно Opel Astra білого кольору (на фото нижче). Водій цієї іномарка під’їхав у момент скоєння злочину і можливо міг щось бачити або, якщо в авто був реєстратор, то момент нападу зафіксований на відео.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE