Politerno > Тернопільщина > У Хоросткові таки знайшли крадені дерева і показали де саме (Фото – Відео)

У Хоросткові таки знайшли крадені дерева і показали де саме (Фото – Відео)

  • 14 Березня, 2018
  • 5305 Переглядів
  • 0

Одразу після затримання тракторів з деревами, один з очевидців інциденту пообіцяв надати фотографії з місця подій джерелам “Політерно”, та згодом не вийшов на зв’язок. Після нашої публікації, з’явилась стаття в “Народній правді” з фото і відео, які дуже схожі з опису на обіцяні нашому виданню. 

Як ми вже повідомляли, у Хоросткові виникла скандальна ситуація із незаконною вирубкою дерев в урочищі Дубина.

Тоді ми писали, що місцеві депутати та активісти слідкували за “руками” заступника мера Степана Гладуна Сергія Колосівського, який намагався приховати сліди злочину і за нашими даними вступив у змову з одним з очільників міської поліції. Адже, дивним чином, затримані трактори з дубами відправили на територію бригади (нині приватне товариство), власником якої є брат Колосівського – Андрій.

Тож дивною виглядає інформація деяких ЗМІ, що зрізані дерева, від яких відхрещується Степан Гладун, “так довго шукала поліція і жителі міста, і знайшли на території приватного підприємства”.

Люди, які живуть біля урочища “Дубина” розповіли, що сюди частенько їздить тягач з причепами, на яких навантажені зрізані дерева. А взимку комунальний трактор щонеділі розгортав дорогу до лісового масиву.

Кругляки діаметром 80-100 сантиметрів жителі Хоросткова помітили у найвіддаленішому куточку одного із підприємств. Дерева нібито хотіли сховати, адже затягнули аж за недобудовану будівлю.

Як виявилося, територія, на якій знайшли зрізану деревину належить приватному підприємцю Андрію Михайловичу Колосівському – рідному брату заступника мера Хоросткова Степана Гладуна.

Жителі Хоростокова одразу на місце події викликали правоохоронців, щоб ті встановили чиї це дерева і де саме вони були зрізані.

З одної із фотографій також видно, що на підприємстві обробляють деревину. Вочевидь, зрізані кругляки мали йти на переробку під будівельний матеріал.

Фото “Репортер”

Обіцяне відео з місця затримання тракторів з деревиною 

 

 

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE