Politerno > Україна і світ > “Пол працював на проросійських. Ми працюємо на проамериканських” – Колишній радник Трампа лобіює інтереси Тимошенко

“Пол працював на проросійських. Ми працюємо на проамериканських” – Колишній радник Трампа лобіює інтереси Тимошенко

  • 16 Березня, 2018
  • 2201 Переглядів
  • 0

Колишній радник президента Дональда Трампа лобіюватиме інтереси колишнього українського прем’єр-міністра, який фігурує в обвинувальному висновку Пола Манафорта.

Про це пише американське видання Bloomberg у статті під назвою “Колишній радник Трампа лобіюватиме для опонента клієнта Манафорта”.

Колишній радник Дональда Трампа Барі Беннетт представляє українського політика Юлію Тимошенко.

“Компанія Беннетта Avenue Strategies Global LLC надасть послуги з урядових відносин, піару та стратегічного консультування, включно з контактами з членами адміністрації Трампа та Конгресу від імені Тимошенко, яка була прем’єр-міністром України у 2005 році та з 2007 року по 2010”, – зазначає видання.

Згідно з поданим контрактом до Департаменту юстиції США, компанія Two Paths LLC, зареєстрована у США, щомісяця платитиме 65 тисяч доларів за послуги лобіста Барі Беннетта.

В інтерв’ю Беннетт заявив, що Тимошенко є реформатором, якого підтримує Захід.

“Пол (Манафорт – ред) працював на проросійських (політиків – ред)… Ми працюємо на проамериканських”, – сказав він.

Беннетт пояснив, що його компанія “допомагає Тимошенко організувати поїздки в США, щоб зустрітися з керівництвом уряду і так далі”.

Лобіст додав, що його компанія представляє Тимошенко, як окрему особу. У випадку, якщо вона знову працюватиме на державній посаді, його компанія зазначить її партію як клієнта.

У 2016 році Беннетт був старшим радником президентської виборчої кампанії діючого президента Дональда Трампа.

Читайте також: Умови газового контракту, як дбайлива пастка для “Газпрому” від Тимошенко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE