Politerno > Україна і світ > Учасники акції “за відставку Порошенка” розібрали металеві конструкції біля Стели Незалежності

Учасники акції “за відставку Порошенка” розібрали металеві конструкції біля Стели Незалежності

  • 18 Березня, 2018
  • 1331 Переглядів
  • 0

Учасники акції на Майдані Незалежності почали розбирати конструкції з інсталяцією про Крим, встановлені біля Стели Незалежності.

Як повідомляють очевидці з місця події, рішення про демонтаж металевих конструкцій учасники акції ухвалили спонтанно під час мітингу, оскільки вони, на їхню думку, їм заважали.

Як зазначають самі учасники акції з РНС, вони розбирають конструкції, “щоб вони не заважали проводити мітинги”. На місці металевого риштування планується встановити сцену з колонками.

Поліція та нацгвардійці, які патрулюють центральну частину Києва, у ситуацію не втручаються і не перешкоджають учасникам акції.

Станом на 13:50 конструкції розібрано майже повністю. Деякі учасники акції, яку зібрав “РНС”, скандують “Відставка, відставка!”.

Як проінформувала речник ГУ Нацполіції Києва Оксана Блищик, наразі правоохоронці забезпечують правопорядок та фіксують усі дії учасників мітингу.

“Позиція поліції – не нагнітати ситуацію, не провокувати. Ми забезпечуємо правопорядок і фіксуємо усі дії. Затриманих наразі немає. Повідомлень про поранених чи травмованих до поліції також не надходило”, – повідомила вона.

Станом на 14:30 мітинг на Майдані завершився. Металеві конструкції повністю розібрано, люди розходяться.

Як повідомлялось, учора ввечері у “Русі нових сил” (РНС) висловили обурення появою на Майдані Незалежності металевих конструкцій напередодні проведення 18 березня “Маршу за відставку Петра Порошенка”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE